‘Incorporated’ toppar i veckans TV måste

‘Incorporated’ toppar i veckans TV måste

Detta ställs in i en framtid där företag har obegränsad makt. Med andra ord, några månader i Trump-ordförandeskapet. Ben Larson, spelad av Sean Teale, är en ung verkställande som döljer sin sanna identitet för att överleva som en företagsman. Starger också Allison Miller, Dennis Haysbert och Julia Ormond.

När: Onsdag, Nov. Leah Remini: Scientology och AftermathThere har redan varit ett ordskrig över denna doku-serie. Scientologi-kyrkan säger att Remini, en ex-scientolog, är en skådespelerska som behöver sluta sin tidigare religion. Remini säger att hon kommer sluta prata om kyrkan när den slutar med människors liv. Inga kompromisser här.

När: Tisdag 29 november på A VikingsWhat utgör en har utökats för den här framgångsrika showen, så tekniskt är det senare halvan av säsong 4. Ragnar (Travis Fimmel) utarbetar en plan att återvända till Wessex, men han upptäcker att även hans närmaste allierade kan ha olika planer. Nytt avsnitt kommer att föregås av en recap special.

När: Onsdag, 30 november på historia

4. Dolly Partons jul av många färger: Cirkel av kärlekFöljer ett högt rankat specialt förra året, detta är det andra kapitlet i unga Dolly Partons liv. Då allvarligt vinterväder i Tennessee hotar den kämpande Parton-familjen Dolly (Alyvia Alyn Lind) börjar vända huvudet med sina musikaliska presenter. Den verkliga Dolly Parton gör också ett gästutseende.

När: Onsdag, Nov. 30 på NBC

5. Thanksgiving, julen är över oss, åtminstone när det gäller animerade sitcom-tomter. Bob (röst av H. Jon Benjamin) får roped att tävla i en hemlig pepparkakshusbyggnadstävling. En pepparkaka hus Ätning tävling är mer min typ av sak.

När: söndag den 27 november på Fox, City

6. Upplys oss: Steg och fall av James Arthur RayDetta dokument undersöker motivationshögtalaren James Arthur Ray, som fick berömmelse genom utseenden på Oprah och nådde toppen av utvecklingsbranschen på 11 miljarder dollar. Men tre klienter under Rays omsorg dog vid en av hans händelser, och han dömdes för felony oaktsam mord.

När: Torsdag den 1 december på CNN

7. CMA Country ChristmasJennifer Nettles värdar denna semester speciellt i vilket land musikstjärnor kommer in i julen anda genom att utföra semesterlåtar. Om inte landmusikstjärnor gör det hela året? Det verkar vara så bra. Oavsett det var detta tapat framför en live-publik i Nashville för några veckor sedan.