‘Informerad leverans’ kan hjälpa till med säkra semesterpaket

‘Informerad leverans’ kan hjälpa till med säkra semesterpaket

Posttjänsten sa att det förbättrar e-postupplevelsen med Informed Delivery, en fri kundrelaterad funktion gör det möjligt för användarna att digitalt förhandsgranska sitt inkommande mail och hantera sina paket på ett bra ställe.

Du kan se vad som kommer till din brevlåda när som helst, var än ens när du reser på en dator, surfplatta eller mobilenhet.

Lämna inte levererade brev och paket obevakat. Precis som plånböcker och plånböcker inte ska lämnas på framsidan av en olåst bil över natten, ska mail och paket inte lämnas ouppsamlade i brevlådor eller på verandaerna under någon tid .

Tänk på en alternativ leveransadress. Kunder kan ordna att leverera paket till grannar som är hemma under dagen eller få paket som levereras på jobbet, om det är tillåtet.

Ändra paketets adress medan den är i transit! Kunder som vet att de inte kommer hem när paketet levereras kan prova USPS Package Intercept. Innan leverans kan de flesta inrikes paketleveranser omdirigeras till avsändaren, till en ny adress eller till postkontoret som ska hållas för hämtning .