‘Inside Out’ dansar över ‘Magic Mike XXL’

‘Inside Out’ dansar över ‘Magic Mike XXL’

under de fem dagarna ger den 246,2 miljoner dollar i sin tredje vecka på 4.158 platser. ‘Inside Out’, med Amy Poehler, Mindy Kaling och Bill Hader som uttrycker känslorna hos en 11-årig tjej, visar en imponerande makt vid multiplexer.

Universalens fjärde helg i ‘Jurassic World’ var en solid dragning, tre veckor efter sin rekordinställningsöppning. Dina thriller, med Chris Pratt och Bryce Dallas Howard, stampade den till 43,8 miljoner dollar på 3737 skärmar och rankades som fjärde högsta inhemsk grossist hela tiden med 568,2 miljoner dollar.

Under de tre dagarna som täckte fredag ​​till söndag hade ‘Jurassic World’ kanten på ‘Inside Out’ med 30,9 miljoner dollar till 30,1 miljoner dollar, enligt söndagsberäkningar.

‘Terminator: Genisys’ följde med 28,7 miljoner dollar för de tre dagarna och 44,2 miljoner dollar för de fem. Paramount Skydance Robot Actioner är den femte delen i serien med denna iteration med Emilia Clarke och Arnold Schwarzenegger. Med en stor 155 miljoner dollar prissättning kommer utländska prestationer att bli avgörande.

Warner s stripper-uppföljare ‘Magic Mike XXL’ lindade de fem dagarna med 27 miljoner dollar på 3.355 webbplatser med 96% kvinnliga publik med Channing Tatum, Joe Manganiello och Matt Bomer som repeterade sina roller från 2012-släktträffen. $ 15 miljoner under de första två dagarna men med en budget på bara 14,8 miljoner dollar, är ‘Magic Mike XXL’ redan i svart för studion.

Den ursprungliga ‘Magic Mike’ öppnade den 29 juni den 1 juli för en helg för tre år sedan med en fantastisk $ 39,1 miljoner på väg till en totalinkomst på 113 miljoner dollar.