‘Kitty gram’ ger jubel till lokala familjer

‘Kitty gram’ ger jubel till lokala familjer

Medan vissa Delawareans fick godis och choklad på Alla hjärtans dag, välkomnade andra hem en ny furig vän från Brandywine Valley SPCA.

Personal och volontärer från djurskyddshandleveransen antog katter och kattungar till flera personer i New Castle County på tisdag som en del av en adoptionspromotion som heter ‘Kitty Grams’. Familjer som antog en katt eller kattunge i helgen fick möjlighet att få sitt nya husdjur levererat på Alla hjärtans dag för en donation på 20 dollar plus adoptionsavgiften, vilket inkluderar spaying / neutering, mikrochipning och ålders lämpliga vaccinationer. Katter äldre än 6 månader var tillgängliga för en särskild ankningsavgift på 14 USD, medan kattungar var tillgängliga för standardavgiften på 120 USD.

Maureen O ‘Shea, som bor i Roseville Park-området utanför Capitol Trail nära Newark, var en av flera Delawareans som fick ett Kitty Gram från BVSPCA. Hon och hennes pojkvän föll huvudet över klackar för en 1 årig svart katt med namnet Binx på New Castle skydd över helgen, så det var bara passande de välkomnade potthemmet på Alla hjärtans dag.

‘Hon krullade upp i mitt knä och jag såldes,’ sa Shea. ‘Jag dök inte ens på henne. Hon bara somnade och det var det. Vi kunde inte säga nej då.’

Binx är en räddningskatt från Alabama som överfördes till BVSPCA som en del av Second Chance-programmet, som drar djur från en anläggnings eutanasilista och överför dem till ett annat skydd som ska antas. O ‘Shea sa att hon och hennes pojkvän bestämde att ha Binx levererad på Alla hjärtans dag för att ge en extra donation till BVSPCA och för att göra deras speciella dag så mycket bättre.

O ‘Shea sa att hon planerar att hålla Binx inomhus och påpekade flera soliga fönsterhyllor i hennes hem Binx kan njuta av.

‘Hon kommer att älska det här,’ sa hon.

Linda Torelli, BVSPCA: s chef för marknadsföring och outreach, sa tisdag var första gången BVSPCA har levererat Kitty Grams, och de hade tre gånger fler adoptioner under helgen än den här tiden förra året. Hon sa att det är troligt att organisationen kommer att göra kampanjen igen nästa valentinsdag och möjligen även om andra semestrar.