‘Miracle on 34th Street’ är familjeaffär på NACC

‘Miracle on 34th Street’ är familjeaffär på NACC

Bland de skådespelare och backstage-besättning som är redo för kommande föreställningar på Woodbox Theatre är tre gifta par, två farfar och fem barn som tillhör dem, som utför i den älskade semesterproduktionen om en liten tjej som inte tror på Santa.

Leket börjar som en skäggig man rekryteras för att spela jultomten när den ursprungliga killen anställde jobbarna upp fylld. Macy ‘sdepartment butik hyr den nya killen för att spela Santa hela säsongen och hans St Nick Nick-like kvaliteter uppmärksammar hans tjänstgöring, till missnöje av den icke-troende evenemangsplaneraren och hennes skeptiska lilla flicka. En psykologisk tentamen landar den nya Santa i en psykiatrisk center och leken utbrott i ett rättssalen drama som kommer att testa allas tro på mirakel.

Regissör Sam Granieris dotter Sami Carol är i produktionen, liksom hennes dotter AbigailGrace Grawe, Amanda Molinaro, som spelar hjältinnor DorisWalker, utförs tillsammans med hennes två söner, Jayden, 11 och Damon, 8, medan Samika Sullivan, som spelar aprosecuting advokat, utför med sin dotter Legend, som spelar den lilla tjejen som inte tror.

Granieri, en skådespelare som styrde sin första produktion för Western Door Theatre, lovordade den 8-åriga Legend för hennes professionalism. ‘Hon är ett nöje att arbeta med,’ sa han och är ‘fenomenal’ i ledande roll, sa han.

Giftpar i produktionen inkluderar Tom och MaryAnn Slaiman; Robert och Sharon Priest och Carl och Robin Bishara.