‘Star Wars’ kommer till ‘Disney Infinity’

‘Star Wars’ kommer till ‘Disney Infinity’

SANTA MONICA, Kalifornien. Först de dåliga nyheterna: det finns ingen Boba Fett. Inte än, ändå.

Men den goda nyheten är fans av Disney Infinity-videospel kommer snart att kunna svänga lightsabers, flyga X Wing-fighters och hämta Imperial Walkers på den isiga ytan av Hoth. Den tredje iterationen av spelet kallas tillräckligt, Disney Infinity 3.0 kommer att innehålla tecken, varelser och planeter från Star Wars-filmerna, första gången galaxen långt, långt bort har gjorts i Disney Infinity.

var mycket viktigt för oss att skapa en autentisk och komplett Star Wars-upplevelse, säger Ada Duan, vice vd för digital affärs- och franchisehantering för Disney-ägda Lucasfilm, vid en händelse i veckan som avslöjar nya detaljer om Disney Infinity 3.0.

Liksom Activision Skylanders-franchisen, Nintendo Amiibos och den kommande Lego Dimensionen, försvinner Disney Infinity linjen mellan leksaker och videospel. Spelet tillåter spelare att sätta in tecken i skärmens åtgärd efter vilja, bara genom att sätta en figur på en elektronisk bas ansluten till spelkonsolen. Och den samlade aspekten av dessa siffror har gjort detta relativt nya koncept i videospel väldigt lukrativt för de berörda företagen.

Precis som förra året introducerade Disney Infinity 2.0 fantastiska tecken i mixen, Disney Infinity 3.0 lanseras under hösten med en startpaket på 64,95 dollar som inkluderar Anakin Skywalker och hans Jedi-lärare Ahsoka Tano, från Star Wars: The Clone Wars animerade serie. Under hösten och på semestern, kommer nya vågor av leksaker och separat sålda figurer att släppas, inklusive en Star Wars: Rise Against the Empire-samlingen som gör det möjligt för spelarna att återskapa stunder från den ursprungliga trilogin med Luke, Leia, Han, Chewie och ingen Boba Fett.

Besluta vilka tecken i det ständigt växande Disney-pantheonet för att komma in i Disney Infinity-spelen en av de svåraste delarna av utvecklingsprocessen för Disney Infinity, berättade John Vignocchi, vice produktchef på Disney Interactive Studios.

vad roster är och vilka karaktärerna som läggs till varje år, är det vi ofta spenderar månader och månader på att debattera och diskutera. ‘

En tredje Star Wars-drama, baserad på den här december kommande Star Wars: The Force Awakens, kommer att släppas runt tiden för den nya filmen. Disney och Lucasfilm var mamma på vilka tecken kan ingå, men vi satsar en stack av galaktiska krediter att det blir Finn (som John Boyega spelar i filmen) och Rey (Daisy Ridley). Rey i synnerhet är ett lås, som Disney sa att de är angelägna om att se till att kvinnliga karaktärer är starkt representerade i leksaker framåt.

Också i den närmaste horisonten är en spelsätt baserad på den kommande Disney Pixar-filmen Inside Out, och en ny uppsättning Marvel-figurer som kommer att inkludera den skurkfulla Ultron och Iron Man Hulkbuster-rustningen från Avengers: Age of Ultron.

Star Wars-karaktärer, platser, fordon och rekvisita är bara en liten del av förändringarna som kommer till Disney Infinity 3.0, dock. Disney har väsentligt bättrat spelet Toy Box-läget, där tecken från olika filmer kan slåss onda män över fem temanvärldar eller riva upp banan i ett nytt kartracingläge.

Och medan vi inte bara lovade att prata för mycket om hur Star Wars-komponenten i spelet spelar kan du föreställa dig hur mycket kul det kan vara att ta ner Imperial Walkers med hjälp av ett Snowspeeder-bogser eller repetera fienden TIE Fighters medan du gör ett sista angrepp på Death Star. (Ja, det är mycket roligt. Och till skillnad från den kommande Star Wars Battlefront kommer Disney Infinity 3.0 att innehålla ett rymdbekämpningselement.)

När alla dessa nya teater och figurer släpps i år kommer Infinity att vara en av de största rosterna av spelbara Star Wars-tecken i ett videospel, säger Lucasfilm Duan.