‘The BFG’ en dröm som kommer i uppfyllelse för Canucks

‘The BFG’ en dröm som kommer i uppfyllelse för Canucks

Du blir förvånad över hur många jättar bor i Kanada.

Mycket av Steven Spielbergs nya film, The BFG Big Friendly Giant filmade i Vancouver, och en handfull av landets finaste var gjutna för att spela de kolossala varelserna.

De skurkiga jättarna i The BFG terroriserar den vänliga jätten och hans mänskliga kompis, en liten föräldralös tjej som heter Sophie (Ruby Barnhill). De stora karaktärerna, som väckts av rörelseinfångning, är hotfulla, komiska och inte särskilt ljusa.

Vi är glada att rapportera att skådespelarna som spelar dessa jättar är betydligt mindre skrämmande i person än på storskärmen. Ingen krossade någonting eller gobblade ner skolbarn som mellanmål under denna intervju i Toronto.

Vänligen träffa veteran skådespelare Chris Gibbs (Run Robot Run; Webseries, The Penumbra); Jonathan Holmes (Nightwatching); Daniel Bacon (50/50; Adeline Age); Michael Adamthwaite (Warcraft; Sucker Punch) och Paul Moniz de Sa (Smallville; The Flash).

Varför finns det så många jättar i Kanada?

Michael Adamthwaite: bacon. Holmes: Ett så stort land, alla sprider sig ut. När du inte behöver gnugga armbågar med någon, blir du bara bokstavligen större och större. får man jobb som en jätte?

Adamthwaite: var på semester i Mexiko, inte njuter av vår resa. Det var hemskt, men jag hade den här auditionen som väntade på mig när jag kom hem. Jag var en hel del shambles, gick direkt till auditionen med två timmars sömn. Så jag var i Mexiko två veckor och jag tjock, jag garvade, jag smutsig och jag svettig. Jag trodde, ta bara av min skjorta och gå runt. (skrattar) det var min audition. Gibbs: Skådespelare som får någon form av roll tror att någon gjorde ett misstag. (skrattar) Jag bor här i Toronto, så jag gjorde ett tejp som jag brukade vara en gataakrobat så jag använde bara ett visst material jag hade, och jag gjorde ett enhands cartwheel i slutet. Jag trodde att jag verkligen gör det? Senare hör jag alla dessa saker, som de ska flyga till Vancouver i två månader, men de såg bara en ta och det var skräp! Tydligen var det en annan person som heter Chris Gibbs som gjorde ett briljant jobb, och de mötte upprepade gånger honom (skrattar).

var så konstigt att göra det man tar och sedan att höra att jag fick det. ‘

Paul Moniz de Sa: har ett heltidsjobb som konstnärlig regissör på en teaterskola i Vancouver, så jag var auditioning för något annat men gjutningsagenten kom ut och tittade på mig och sa, var bra på det här. Är du tillgänglig onsdag? Jag hade ingen aning om vad hon pratade om, men jag sa ja. då (jag fick reda på) var det Steven Spielberg. Jag tänkte att det inte fanns någonting som någonsin skulle hända, men jag trodde att Spielberg kommer att se mitt band, och det är i sig fantastiskt. Så jag kände mig bra om mig själv. Bacon: alla gjutna med den ena, vi försökte ta reda på vad fem av oss hade som stod ut. Jag tycker att du inte hade något ego. Du var tvungen att gå in där och bara låta allt hänga. Du vet inte hur många gånger du kommer till audition för Steven Spielberg, så du måste bara ge det bästa jag bara gick för det, gjorde en full kapten Jack Sparrow. (skrattar)

Kan alla kanadensiska jättar prata franska?

Holmes: Ät franska. Jag känner jättar tala alla språk. ät alla språk. som en maträtt, bara med människor. Jättar äter bara människor anbud, mjölk matas. Förutom BFG, vem äter snozzcumbers. betyder storlek fråga?

Adamthwaite: Det blev viktigt, det spelar ingen roll hur stor eller liten du är, det hur du behandlar människor och hur du relaterar till världen runt dig och de utmaningar som presenterar sig. och den stora vänliga jätten är väldigt olika, inte bara i storlek, men de förbinder sig fortfarande. De finner denna gemensamma grund och de skapar ett förhållande. Så, för så mycket som det finns skillnader, kan vi hitta de saker som förbinder oss. Det är aktuellt. Det finns en rörelse för att fokusera på skillnaderna mellan oss när vi alla bör fokusera på vad som förenar oss som människor. BFG är på teatrar nu.