‘Trolls’ semester speciell kommer till TV denna vecka

‘Trolls’ semester speciell kommer till TV denna vecka

Thanksgiving veckan är här, vilket innebär att semestern är i full gång. För att hedra den underbara tiden på året, drar Dreamworks en. EST på fredagen den 24 november på NBC. Markera sålunda dina kalendrar eller sätt de här DVR-erna!

‘Trolls 2’, till den ursprungliga animerade filmen beror inte ut till 2020, så för tillfället måste ‘Trolls Holiday’ fungera som din fix av de sångande färgglada varelserna.

I en gav NBC en översikt över tomten:

‘Nu när Bergens’ en semester är borta och Trollerna inte behöver oroa sig för att bli ätas av sina grannar Vallmo, den evigt optimistiska Trolldronningen, har gjort det till sitt uppdrag att ta en helt ny festdag till Bergen Town.

När Poppy rekryterar motvilliga Branch och resten av det färgglada Snack Packet för att gå med på hennes uppdrag, försöker hon bevisa sina bästa Bergen-vänner, Bridget och King Gristle Jr., att livet skulle vara bättre om de bara skulle anta en ny Semester. Men bara för att vallmo vinner vila tills byn omfattar Ticklepalooza eller Balloon Squeal Day betyder det inte att Bergens är redo att starta en fest så högt, galet och glittrande som den lilla Troll som föreslår det. ‘

Låter som massor av semesterglädje! Bli upphetsad och kolla in en snygg topp i specialen nedan:

Du kan förbeställa det nu

Om du inte hämtar det fredag ​​kommer ‘Trolls Holiday’ att släppas på DVD från Universal Home Pictures Entertainment den 28 november och träffar Netflix den 6 december. (Du kan faktiskt förbeställa DVD-skivan just nu på Amazon för $ 7, eller beställ före.)

Baserat på DVD-omslaget ser det ut som att specialen har en 26 minuters körtid. Hej, det är ingen funktionslängdsföljare men det är bättre än ingenting.

Men vänta, det är mer!

Och om du verkligen inte kan få nog av ‘Trolls’, kommer Netflix också att premiere en ny animerad serie, ‘DreamWorks Trolls: The Beat Goes On’ 19 jan 2018. Viljan hämtar var den ursprungliga filmen lämnade .

Serien är klassad G, och Netflix rekommenderar den i åldrarna 3 och uppåt. Det planeras 26 22 minuters episoder, som bör vara minst i den långa kalla vintern. Justin Timberlake och Anna Kendrick gjorde inte rösterna i den här, men DreamWorks vände sig till två andra proffs. Skyler Astin, som kom fram på Broadway förutom ‘Pitch Perfect’ och ‘Pitch Perfect 2’, kommer att rösta Branch.

Getty ImagesFrederick M. Brown

Amanda Leighton, mest känd för sin roll på ‘The Fosters’ (och som gjorde ett nytt utseende på ‘This Is Us’ som tonåring Sophie!) Kommer att vara vallmo.

‘Trolls 2’, till den ursprungliga animerade filmen kommer att bli premiär år 2020. Vi har åtminstone några nya Trolls programmering för att hålla oss upptagna tills dess. För att inte nämna, originalet att titta på och ljudspåret att lyssna på och om och om igen.

Denna berättelse uppträdde ursprungligen på Simplemost. Kassa Simplemost för andra bra tips och idéer för att få ut det mesta av livet.