‘Vad en liten tjej kan göra’

‘Vad en liten tjej kan göra’

Det första du lär dig om unga Devon Cobb när du träffar henne är att hon är blyg.

Det andra du lär dig är att den här 11-åringen är drivkraften bakom en rad årliga leksaker, mat och städar för att hjälpa dem som är mindre lyckliga i hennes samhälle.

alla slags kom ihop, sa Sterling Cobb, som beskriver ett foto av sin släpvagn fylld med lådor med mat från sin allra första matställe. vilken en liten tjej kan göra om ett par timmar. som jobbar för Jack Towing, använder sin flatbed tow truck för att hjälpa till att samla alla donationer.

Vad började som en enkel fråga från en femåring om en infomercial som uppmanar människor att göra något bra i sitt samhälle 2008, har vuxit till en tum tjock scrapbook som beskriver fundraisinghändelser, matdrifter, gemenskapshockey-spel och semesterleksaker.

Cobb gjorde minnesbokskrapboken, med titeln Philanthropy of Devon Cobb, ‘som beskriver hans äldsta döttrar. Skrapboken innehåller händelsebladare, pressklipp, brev och foton.

Han en stolt far.

Så hur började Devon?

där pappa kommer in med lite hjälp, sa Cobb. gjorde några telefonsamtal och satte flygblad upp i grannskapet och hamnade med en släpvagn full av mat. kunde hjälpa 75 familjer det första året. De är på rätt väg för att eventuellt hjälpa till över 1000 familjer i år.

Deras ansträngningar har expanderat från mat till leksaker och i fjol utvidgades de till Napanee-området.

kallades fortfarande Barnhjälp när vi började, sa Cobb. Familje- och barnservice utvidgas till Napanee, det gjorde vi också. Även om Devon kanske inte verkar som den mest utbrutna Graduate 6-studenten, älskar hon att uttrycka sig med klä upp kostymer och sjunga och dansa med sina kompisar.

Cobb krediterar community feedback och stöd som en av anledningarna till deras framgång.

exponeringen är stor och mycket välkommen, sa han. när företag blir involverade, som Braden Ford som låter oss använda deras tecken att annonsera. känna det viktigt att ge tillbaka sitt lokala samhälle och ha ett trovärdigt och igenkännligt namn som människor kan känna sig bekväma med.

bli en livsstil, säger Cobb. har jagat på vägen av människor som trodde att de saknade oss. De som vill hjälpa till, men inte bor på insamlingsvägen i Auden Park, kan donationer släppas på Jacks Towing Service på 840 John Counter Blvd., Cobbs bostad vid 1028 Waterbury Cres. i Kingston eller i Napanee på Wallace Drug Store på Dundas Street East och vid Family and Children Services vid 99 Advance Ave. fram till 6 december.