Frick Art Historical Center årliga Holiday Party

Frick Art Historical Center årliga Holiday Party

Det var ett enstaka mål på majoriteten av sinnen medan du promenerade på grunden för Frick Art Historical Center under sitt årliga Holiday Party hur man blir permanent bosatt i Clayton, det tidigare hemmet för Henry Clay Frick-familjen.

‘Kanske skulle de inte märka om vi aldrig lämnade’, musade Marcus Charleston.

En förväntad publik på 500 patrons förväntades göra bra på deras RSVP den 10 december för en händelse som klart har blivit en av järnvägens stunder.

‘Det här är verkligen en av säsongens officiella startar’, sa Laura Dawson med sin man, Bill.

Efter en spinn runt det nyligen utvidgade bil- och vagnsmuseet var det dags att följa en väg kantad med carolers, rostade kastanjer och kryddad Bosc päron och äppelcider till en manse som aldrig misslyckas med att lämna käftar på golvet.

Som det har blivit tradition, var inuti dekorerad med all sin härlighet med installationen ‘Inställning av bordet för jul’ som hyllade ritualiserad mat och underhållande praxis så mycket anställd under Går Man Ner I Vikt Gilded Age.

Med höga anteckningar från 3 000 pundet självspelande orkestrion som fyllde luften, var docenterna redo att ge en noggrann exakt bild av hur en dag i livet såg ut på Millionaires Row.

‘De gör ett underbart jobb’, säger Jackie Dixon. ‘Du går bara runt och umgås. Det här är en av de mest underbara sakerna på östra sidan av staden.’

Spied var regissör Robin Nicholson med Diane Shaunessy, styrelseordförande Cary Reed, Ned Dane (skådespelare David Conrad, Sarah Hall, Mike May, Erin Isler, Dan och Eileen Gallagher, Rich Charneicki och Donald MacLeod, Carole och Sam Kamin, Whit Snyder, Bruce och Sheryl Wolf.

Vi måttliga kommentarer. Vårt mål är att ge substantiv kommentar till en allmän läsare. Genom att granska inlagor ger vi ett utrymme där läsare kan dela intelligent och informerad kommentar som ökar kvaliteten på våra nyheter och information.

Medan de flesta kommentarer kommer att läggas ut om de är på ämnet och inte missbrukande, är moderativa beslut subjektiva. Vi kommer att göra dem så noggrant och konsekvent som vi kan. På grund av volymen av läsaren kommentarer kan vi inte granska enskilda modereringsbeslut med läsare.

Vi värdesätter tankeväckande kommentarer som representerar en rad synpunkter som gör deras punkt snabbt och artigt. Vi försöker skydda diskussioner från upprepade kommentarer, antingen av samma läsare eller olika läsare

Vi följer samma Går Man Ner I Vikt standard för smak som dagstidningen. Några saker vi inte tolererar: personliga attacker, obscenity, vulgarity, profanity (inklusive expletives och brev följt av bindestreck), kommersiell marknadsföring, impersonations, inkoherens, proselytizing och SHOUTING. Inte inkludera webbadresser till webbsidor.

Vi ändrar inte kommentarer. De är antingen godkända eller raderade. Vi förbehåller oss rätten att redigera en kommentar som är citerad eller utdragad i en artikel. I det här fallet kan vi fixa stavning och skiljetecken.

Vi välkomnar starka åsikter och kritik av vårt arbete, men vi vill inte att kommentarer kommer att försvagas med diskussioner om vår politik och vi kommer att mäta i enlighet med detta.

Vi uppskattar det när läsare och personer citerade i artiklar eller blogginlägg pekar på faktiska eller betonade fel och undersöker alla påståenden. Men dessa förslag bör skickas

via e-post. För att Gå Ner I Vikt På En Vecka undvika att distrahera andra läsare, har vi inte publicerat kommentarer som föreslår en korrigering. I stället kommer korrigeringar att göras i ett blogginlägg eller i en artikel.