Friska presentidéer för semestern

Friska presentidéer för semestern

God smak och god hälsa kommer ihop i dessa semestergåvaidéer. Överväg att hämta några för familj och vänner. Eller ge en antydan om att du kanske vill ta emot en själv.

En ny kniv. En glänsande, skarp kniv är en nödvändighet och lite inspiration för att skära mer grönsaker i det nya året. Gör din forskning, det kan vara en investering men du behöver inte bryta banken för att hitta en anständig kniv.

En vattenflaska och färsk frukt. Infunderat vatten är en inbjudande behandling för att hålla dig hydrerade få till ingen kalorier. Det finns krukor eller flaskor som håller frukt eller örter separat men du kan fortfarande smaka på ditt vatten utan en.

Mörk choklad. Godismakare har blivit mästare på att ta den uppenbara behandlingen och göra det ännu bättre med en ledtråd av kryddor, salt eller torkade frukter och nötter.

Fig och datum. En säsongsbetonad behandling med fördelarna med att vara bra för dig.

Pasta och sås. Roliga former eller gamla favoriter och en flaska sås utgör grunden för en läcker pasta middag. Överväg att lägga till ett presentkort för mataffärer för Gå Ner I Vikt På En Vecka att köpa färska grönsaker eller andra grönsaker Viktminskning Tabletter för att runda ut måltiden.

Vinäger. Det finns så många bortom vita och Går Man Ner I Vikt äppelcider. Prova andra frukter eller champagne vinäger. Min favorit är en åldrig balsamik.

Soppa. Ge gåva av hemlagad godhet. Gör en kruka med soppa eller annan gryta och frys i 1 2 måltidsbetjäning storlek mängder. Detta är en tankeväckande present till studenter, ensamstående vänner eller äldre familjemedlemmar.