Friska Thanksgiving Favoriter

Friska Thanksgiving Favoriter

Thanksgiving middag måste vara kickoff till en månad semester övermålning, slutar med ett ångerfullt nytt år upplösning och en januari diet. Semestern kan vara festlig, till och med eftergiven, utan rätter fyllda med fett och salt.

Ta stoppning. Alla har en favorit fyllning; vissa kockar som korv, medan andra gör sitt av bröd och kalkonfett. Jag gillar att använda hela korn. Det finns två som jag älskar en med Gå Ner I Vikt Snabbt Piller smulad majsbröd, en annan med vildt ris. Var och en är hälsosam, med mycket konsistens och ett bra sätt att inkludera korn i semestermåltiden.

I veckans recept ingår mina favorit Thanksgiving-rätter, de jag gör varje år (och undrar varför jag inte gör dem vid andra tillfällen). Flera andra Thanksgiving standbys har redan publicerats här. Jag serverar alltid en sallad, och några av Gå Ner I Vikt På En Vecka mina favoriter inkluderar endiv, äpple och Gå Ner I Vikt På En Vecka valnöt sallad, curried Waldorf sallad och spenat sallad med seared shiitake svamp. Om du gillar potatismos, prova den här versionen med kale för en förändring. Jag gillar en vanlig grön grönsak med måltiden också: ångade eller blancherade gröna bönor eller broccoli utan utsmyckning.