frivillig deltagande vid festivalen

frivillig deltagande vid festivalen

Sturgis Canada stängde en dag tidigt på grund av låg deltagande och brist på volontärer, enligt musikfestivalen och motorcykel rallyens president Joan Hansen.

Cirka 1.100 biljetter såldes före festivalen, som löpte 21-23 augusti på den gamla Mountainfest-platsen. Hansen sa att det fanns några biljetter sålda på porten, men det slutliga biljetträket var inte känt som presstid.

Hon sa att hon uppskattar att det fanns cirka 2000 personer på festivalsidan på lördagskvällen, när huvudlinjen Burton Cummings spelade.

När det gäller volontärer, sa Hansen att de hade cirka 100 bekräftat, men endast cirka 45 visade sig faktiskt.

När det gäller de som köpt biljetter till söndagens show, sa Hansen att de arbetar Gå Ner I Vikt Snabbt Piller på en plan och lutar sig mot att erbjuda någon form av kredit i motsats till en fullständig återbetalning.

‘Vi’ kommer inte att göra några löften just nu, men vi ‘jobbar på en plan’, säger Hansen.

Hansen sa att vädret kan ha varit en påverkande faktor i den låga uppgången, eftersom området såg lite regn.

‘Vi hade inte många människor dyker upp från Merritt på torsdagen den fria dagen, men det kan också vara väderrelaterat, vilket jag tror att det är’, säger Hansen.

Hon sa inte om festivalen kommer att återvända till Merritt nästa år, eftersom arrangörerna kommer att behöva utvärdera om Merritt-området är en livskraftig Gå Ner I Vikt Snabbt Piller plats baserad på siffrorna.

Hansen sa att hon skulle vilja höra från folket och affärsägarna i Merritt för att se om Sturgis Canada har sitt stöd.

‘Jag vill inte komma tillbaka om det inte finns något stöd,’ sa Hansen.

‘Vi har redan hört många människor vill ha oss tillbaka, men vi skulle vilja veta från affärsperspektivet huruvida det var till och med lönsamt för staden.’

Allan Chabot, stadschef i Merritt, sade att staden stöder festivaler och evenemang, och inser att de kan ge kulturella och ekonomiska fördelar till Merritt.

Chabot sa att han hört förslag via andra mediekällor att Merritt RCMP hade för många vägar på festivalen och orsakade för Viktminskning Tabletter många problem, vilket han inte håller med.

‘Jag tror att några anklagelser har gjorts och det är verkligen oroligt för oss, särskilt om de inte är korrekta’, sa Chabot.

Musikfestivalsidan är privatägd mark i Thompson Nicola Regional District och ingår inte i City of Merritt.

Hansen sa att hon hörde klagomål från festivalmästare om RCMP-vägspärrarna, hon hade inga problem med polisen.

‘Vi uppskattar polisen och de hjälpte oss mycket,’ sa Hansen. ‘Jag’ är väldigt tacksam mot RCMP. ‘

Merritt RCMP Sgt. Norm Flemming adresserade kommunfullmäktige vid sitt ordinarie sammanträde på tisdagskvällen om rykten om att polisen hade något att göra med den tidiga avstängningen.