Frukost med Santa hade barn att hjälpa barnen

Frukost med Santa hade barn att hjälpa barnen

Många barn lever utan hjälpmedel för att få sina mest grundläggande behov uppfyllda, mycket mindre får en gåva på fritiden. Charlotte-kaptenen Jack och Jill of America sätter en morgon åt sidan för att sprida lite glädje med sin frukost med Santa-händelse som påverkar 15 familjer med 40 barn som är i behov.

På lördagen den 2 december på Johnson C. Smith University gav kapitlet frukost, underhållning, spel, presenter och ett besök med Santa. Några av barnen som deltog, får hjälp genom program av A Child Place.

så här är så viktigt, eftersom dessa barn går igenom så mycket att de inte är i ett stabilt hem, sade Natasha Grant Dean, studentförespråkare på A Child Place.

En barnplats stöder barn och familjer genom att ingripa vid krispunkten när en familj står inför en bostadskris, vilket innebär att de antingen är i ett hemlöst skydd, stannar på plats, bor på ett hotell eller ens i sin bil. Målet är att hjälpa till att stabilisera familjen, så att de kan börja bygga om sina liv.

av våra familjer vet jag inte dagligen var de kommer att bli, Viktminskning Tabletter sa Grant Dean. kunna komma ut och komma bort från sin nuvarande situation är fenomenal. ‘Jack och Jill of America är en organisation av mammor som är dedikerade till att höja nästa generation af afroamerikanska ledare, samtidigt som alla barns liv förbättras’, säger Ericka Gibson, Charlotte Kapitel, president för Jack och Jill. ‘Vi uppnår detta genom olika program som är inriktade på ledarskapsutveckling, kulturell exponering, samhällstjänst, lagstiftande förespråkare och filantropiska ger.’

‘Jag är alltid stolt över det arbete som våra kapitel ger över hela regionen. Charlotte-kapitlet fortsätter att visa att när vi samarbetar med andra har vi kraft att göra skillnad, säger Chanda Douglas Ward, Mid Atlantic Gå Ner I Vikt På En Vecka Regional Director of Jack and Jill Av Amerika.

Jack och Jill medlemmar, deras familjer och barn hjälpte till att servera frukost, organisera spel och underhållning för att säkerställa att några av de mindre lyckliga deltagarna kunde njuta av sin morgon.

semesterperioden kommer upp och många av våra föräldrar har råd att ge gåvor, sa Grant Dean. Att ge gåvor till dessa barn, de kommer fortfarande att kunna fira jul. Det fanns mycket dans, leenden, god mat Gå Ner I Vikt På En Vecka och massor av bilder med herr och fru Claus och gåvor som levereras av medlemmarna i Charlotte kapitel av Jack och Jill.