Frälsning armé värdar semester samla till tack vänner supportrar

Frälsning armé värdar semester samla till tack vänner supportrar

Capital Region Corps officer Lt. Anagelys Cruz är tacksam för möjligheten att hjälpa till att ge orkanen lättnad ansträngningar denna jul säsong där hon föddes.

‘Jag är ursprungligen från Puerto Rico. Jag har varit här i Augusta i ett år,’ sade Cruz.

‘Jag åkte dit i två veckor och hjälpte Puerto Ricans. Jag gav mat, vatten. Det var en riktigt bra upplevelse.’ Som Frälsningsarmén är det en del av vårt program. ‘

Dessa hjälpinsatser är en del av Emergency Disaster Services-programmet Gå Ner I Vikt Snabbt Piller där organisationen hjälper till att mata, skydda, distribuera kläder och rådgöra med dem som behöver det.

‘Vi har hjälpt många människor eftersom förödelsen är verklig, och även efter 50 något dagar efter han orkanen är behovet riktigt. Människor är fortfarande utan makt. Gå Ner I Vikt På En Vecka Människor är fortfarande utan vatten. Människor är fortfarande utan grundläggande behov.’

Cruz säger att en dollar går långt för att hjälpa och att Puerto Ricans har behov av den glada julen som förkroppsligas Gå Ner I Vikt På En Vecka i generositeten hos Mainers nu, kanske mer än någonsin.