Frälsningsarmén letar efter semestermatdonationer

Frälsningsarmén letar efter semestermatdonationer

Frälsningsarmén säger att i år har de gått från 315 enskilda kvinnliga hushåll som behöver semestern donationer till 798.

Ökningen är en majoritet av äldre, tillsammans med föräldrar som vill göra sina barns helgdagar speciella, som Ross.

‘Ekonomin har inte helt återställts här och det finns fortfarande många familjer som fortfarande är ute av arbetet. Och familjer som har olika kampar som de ‘hanterar’, säger Dan Wilson, Frälsningsarmé Major.

Frälsningsarmén ber om några matdonationer för sina 1800 familjer som de letar efter att mata denna Thanksgiving, och den här julen.

Förra säsongen donerade de ca 70 000 Gå Ner I Vikt Snabbt Piller pund. De hoppas att samhället kommer att hjälpa till att fylla i de tomma rutorna, så att de kan matcha det numret i år, särskilt med deras växande behov av att leta efter lite extra hjälp.

‘Det har varit många damer som har sagt till oss att med de räkningar de måste betala, skulle Gå Ner I Vikt På En Vecka de inte äta om de inte skulle få hjälp’, Viktminskning Tabletter förklarade Wilson.

Rockies Western Western Slope Foods berättade också att de har behov av kalkoner denna högsäsong för att ge familjer i nöd.

Om du är intresserad av att donera någon mat för dem som behöver denna semesterperiod, kan du donera den till Frälsningsarmén eller den västerländska sluttningen Food Bank of the Rockies.