Frälsningsarmén växlar upp till jul

Frälsningsarmén växlar upp till jul

Arkansas City, Kan. Du håller alltid en atlas nära till hands och när de berättade för oss att vi skulle bli överförda, hade jag svårt att hitta Alma på kartan. Jag tittade för att se var vi rapporterade till och jag lärde mig Grand Rapids . så det hjälpte.

De berättade inte mycket för oss, men de sa att det var en upptagen plats. Och vi har Montcalm och Ionia län. Min fru gör det mesta av nätverket till de andra två länen.

Insamling, vattenkokare och klockor. Mycket pengar kommer då (och det måste vara året runt.) Och julhjälp. Det här är för personer som behöver extra hjälp med att ha en bra jul.

I år är 60 procent av våra applikationer från nya människor.

Vi rensar mycket med andra organ, kommissionen om åldrande, kyrkor, leksaker för tårar, så att resurserna går längre.

Mer än 225 familjer har anmält sig och barnen läggs på ängelträ listor som kan hämtas på Mancinos, River Rock, Wal Mart, kyrkor. Människor kan köpa en present till ett barn och leverera det oavbrutet till Frälsningsarméns huvudkontor 425 Republic Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i Alma och vi kommer se att det blir rätt barn tillsammans med maten. Distributionsdagen är 21 december.

Vad är den svåraste delen av ditt jobb?

När man tittar på hur (vissa) lever sina liv, är det svårt att komma ihåg att de gjordes i Guds bild.

Det finns några som försöker dra nytta av, som försöker få allt, det kan bli frustrerande.

Det har varit tillfällen då vi inte kunde få tag på en familj för distribution. De hade anmält sig (för mat och gåvor) men de kom inte att hämta dem. De sa att de var på semester i Grand Rapids.

Och de gjordes också i Guds bild.

Hjälpa människor. Det finns tillfällen när vissa människor kommer till min uppmärksamhet och det ger mig stort privilegium att ge dem några stödjande ord, hjälpa till med ett fysiskt behov eller bara vara ett ljudkort.

Vad är ditt insamlingsmål i år och vad behöver Går Man Ner I Vikt du från samhället?

‘$ 45.000 är årets mål. Vi kan alltid använda fler klockringare. Vårt matskafferi är mer aktivt i år. Basala behov. De behöver ett ställe att bo, de behöver mat.

Jag hörde den här höga popen och jag kunde lukta något brinnande. Jag såg ut och såg att transformatorn hade slagit, och det hade börjat en gräsbrand som krypade mot byggnaden.

Jag ringde brandkåren och sa att jag kände att jag borde ha munkar. Vi stöder dig och tack för att du stött oss.

Vad har varit den största hjälpen till dig hittills?

Vår affärschef hade ett bra system på plats och medan vi har tweaked det har det varit riktigt bra.

Vad är det att folk borde veta om Frälsningsarmén?

Vi försöker verkligen göra Gå Ner I Vikt På En Vecka det mesta med de flesta resurserna. För vissa betyder det att säga nej på grund av deras situationer. Vi ger dig en hand upp än en hand ut.