Frälsningsarmén överskrider kampanjmålen för semester

Frälsningsarmén överskrider kampanjmålen för semester

Anne Bashaw Meyer, direktören för samhällsengagemang, sa att deras mål var 1,1 miljoner dollar och de ökade 1,39 miljoner dollar. Mason City Salvation Army Red Kettle-enheten fortsätter att Gå Ner I Vikt På En Vecka ta donationer till och med 31 januari. Arrangörerna säger att de också träffat och överträffade sitt mål.

De pengar som Rochester Salvation Army väcker går till stöd för flera program, inklusive deras lokala mathylla och uppvärmningscenter. Dessa program hjälper till att fylla behoven i samhället som att mata de hungriga och ge skydd och värme till dem som inte har ett hem.

‘Du’ Gå Ner I Vikt Snabbt kommer se tårar. Du får se mammor gå ut härifrån med julklappar för sina barn och gråta. De hade ingen möjlighet att ha råd med något, sade Bashaw Meyer.

Bashaw Meyer sade att de inte bara är tacksamma för de människor som donerar, men också frivilligt. Hon sa att de ‘behöver massor av frivilliga för sin mathylla på tisdagar och fredagar.

‘De flesta av våra program, vi litar på våra volontärer,’ sa Bashaw Meyer. ‘Så vi’ är väldigt Gå Ner I Vikt På En Vecka tacksamma till alla som går framåt och ger oss lite tid. ‘