Frälsningsarmén

Frälsningsarmén

‘Programmen vi gör och siffrorna fortsätter bara upp och tillbaka för samhället där, det är inte större tid att ge eftersom det inte finns något större behov av det, säger kapten Patrick T. Gesner.

Helgerna ligger precis runt hörnet, och Frälsningsarmén ger julklappar till uppskattningsvis 12,00 barn varje år som annars inte skulle ha presenter för semestern. I år finns det ännu fler barn i behov.

‘Vi’ letar efter vårt ängelträdprogram att faktiskt få fler barn än någonsin för på grund av Gå Ner I Vikt Snabbt Piller orkanen, ‘sade Gesner.

Frälsningsarmén matar också åtminstone 12 000 personer varje månad i sitt skydd ensam, med undantag av sina matsalar och måltidsskafferi. Maten skafferi ger vanligtvis ett genomsnitt av 200 matlådor i månaden, men sedan orkanen har antalet ökat drastiskt.

‘Nu gör vi omkring 340 till 400 matlådor varje månad. Till exempel denna tisdag gjorde vi 115 matlådor bara igår, sade Gesner.

Människor utan hem kan även Gå Ner I Vikt På En Vecka hitta skydd med Frälsningsarmén, men varje Viktminskning Tabletter natt är Frälsningsarmén i full kapacitet med hopp om att bygga en större anläggning.

‘Förhoppningsvis under det närmaste året eller två år kommer vi att komma in i en ny byggnad och förstora antalet familjer vi kan hyra. Vi är det enda familjen servicecenter eller skydd som inte skiljer föräldrar från sina barn’, sade Gesner .