Från ACC Championship biljetter till Turnover Chain gear och mer

Från ACC Championship biljetter till Turnover Chain gear och mer

För orkanerna har denna säsong varit drömmarnas saker.

Miami går in i sitt sista ordinarie säsongsspel mot Pittsburgh på fredag ​​som har vunnit 15 raka spel som går tillbaka till förra säsongen. Det har kollat ​​sitt första Coastal Division-mästerskap och kommer att spela för sin första ACC-titel nästa vecka. Orkanerna äger nr 3 i College Football Playoff-rankningen, och tidigare i månaden hade Miami till och med ESPNs äresvärda ‘College GameDay’ ‘på Viktminskning Tabletter sin campus före orkanerna’ 41 8 vinna över då nr 3 Notre Dame.

Blanda i magi i Miami: s Turnover Chain, den kappa 10 karatkedjan som tilldelas spelare som tvingar en omsättning på fotbollsplanen och säsongen har varit drömmarnas drömmar för varor och biljettsäljare.

När orkanerna reser till Charlotte den 2 december för att Viktminskning Tabletter möta Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Clemson i ACC Championship Game, förväntar Miami sig att ha ett stort antal fans på sålda Bank of America Stadium. Skolan fick mer än 14.000 förfrågningar om biljetter, långt över de 5000 biljetter som skolan tilldelades och de 2.500 extra biljetterna som köpts för att sälja fans.