Från Cotton Bowl till Holiday Bowl

Från Cotton Bowl till Holiday Bowl

Skålprojektioner är uppenbarligen baserade på hur du tror att ett lag kommer att slutföra säsongen. Plocka för Buckeyes att hamna i Holiday Bowl, du kan berätta från andra skålplockar, betyder att de förlorar till både Michigan State och Michigan.

Å andra sidan, att plocka Buckeyes till ett stort nyttårs Går Man Ner I Vikt Ner I Vikt På En Vecka sex skål som Peach Bowl, Cotton Bowl eller Fiesta Bowl betyder att du åtminstone har Buckeyes i Big Ten Championship-spelet, och kanske även att vinna det spelet.

I detta scenario skulle Buckeye behålla ett litet skott i slutspelet om många andra lag förlorar och två förlustlag är i mixen för de fyra playoff-platserna. Men det är så avlägset, det är inte värt att prata om.

De skulle definitivt vara i ett nytt år s sex skål bomull, fiesta, apelsin eller persika. De stora tio mästarna kan inte spela i Orange Bowl, men det skulle vara Fiesta, Persika eller Bomull i ett spel arrangerade av playoff kommittén.

Ohio State når Big Ten Championship, förlorar till Wisconsin, slutar 10 3.

De kunde fortfarande ha ett skott på ett nytt år s sex skål. Orange skålen kan vara i spel, men det skulle Gå Ner I Vikt På En Vecka också Buffalo Wild Wings Citrus Bowl i Orlando, vilket är den bästa skålen som inte ingår i playoff-systemet.

Ohio State förlorar till Michigan State eller Michigan, går inte till Big Ten Championship, slutar 9 3.

Nu faller buckeyerna ner i spetsordningen. I detta scenario kan Wisconsin, Penn State och laget som slog Buckeyes alla stapla upp högre i skålprioritering. Outback Bowl i Tampa eller Holiday Bowl i San Diego skulle vara troligt.