från Disney till Times Square

från Disney till Times Square

med fler offentliga fester här. Diwali-festivalen på Disneyland Resort, som innehåller uppträdanden av traditionella indiska danser och en bollywood dansfest för gästerna, är en del av en festivals festival på temaparken som speglar kulturella traditioner från hela världen. Disney-festivalen börjar 10 november i år och går till och med 7 januari.

Men nu börjar festliga helgdagar Går Man Ner I Vikt på semestern på platser som sträcker sig från Disneyland och Times Square Viktminskning Tabletter till parker och museer.

Medan Diwali-firandet hålls hela hösten är det aktuella datumet den 19 oktober. Även kallat Deepavali höll det en höstskördfestival precis före det hinduiska nyåret. 2017-evenemanget, planerat till november

New York City Rubin Museum kommer att markera Diwali med en över natten Ragas Live Festival med mer än 50 indiska klassiska musiker som utförs mitt i museets samling av helig Himalayan konst. Evenemanget börjar i oktober och fortsätter hela dagen och natten till och med oktober. Chai och mango lassis kommer att serveras, besökare får tillgång till alla gallerier och Går Man Ner I Vikt popup-evenemang som meditation och soluppgångsböner kommer att erbjudas. är extremt viktigt att vara tillsammans och visa upp för världen, inte bara indianer, utan hela invandrargemenskapen, att vara tillsammans med amerikaner och att visa världen vi är en, vi är alla samma människor, sade hon.