Från en vaktmästare i Dallas till World Series champion

Från en vaktmästare i Dallas till World Series champion

Houston Astros catcher och utsedd hitter Evan Gattis resa till att bli en världsserie mästare är lika okonventionell som det är inspirerande.

Gattis spelade i 84 reguljära årsspel i 2017 48 på fångst, 29 som en utsedd hitter och framträdde som en nypa hitter i sju mer och slog .267 i 13 eftersäsongsspel.

Gattis växte upp i Forney och var en standout-spelare på Bishop Lynch High School i Dallas innan han fick ett stipendium till Texas A gjorde aldrig det till College Station.

År 2006 bestämde han sig för att komma ifrån spelet. Snart efter blev han diagnostiserad med klinisk Gå Ner I Vikt Snabbt Piller depression och ångest, enligt USA TODAY Sports.

Sommaren 2007 tänkte han till och med sluta sitt liv.

‘Jag var på ett mentalsjukhus’, berättade han USA Today Sports i 2013. ‘Jag kunde inte sova en hel vecka, och jag visste att något var fel med mig. Så jag blev antagen. Jag var så deprimerad, allt jag kunde tänka på dödade mig själv.

‘Jag ville döda Gå Ner I Vikt Snabbt Piller mig länge.’

En tre och en halv årig personlig resa tog honom till Colorado, där han vred pizza och arbetade som skidliftare, enligt New York Times. Han flyttade sedan tillbaka till sitt hemland, där han arbetade som vaktmästare för det kommersiella städföretaget Jan Pro i Dallas.

Han återvände till baseball 2009, spelade Division II-baseball på UT Permian Basin, och så småningom fick en $ 1000 signeringsbonus med Braves 2010, per USA TODAY Sports.

Gattis, som inte hade spelat på en nivå som var högre än AA, gjorde Braves roster 2013 som en fyllning för då Braves Gå Ner I Vikt På En Vecka lagkamrat och nuvarande Astros lagkamrat Brian McCann, som blev skadad vid den tiden.