Från hundens tass

Från hundens tass

OH MY BARKS! Kady, den Rottweiler jag älskar, är en barkingly pawsomely woofster av en Rotty! Och det är Valentinsdagens dag. Jag måste ta min nerv för att fråga henne om ett datum. Saken är att jag behöver låna en bil för att ta henne någonstans så jag måste chatta med min människa för att se om han ska låta mig köra hans Subaru Forester! När allt kommer omkring säger han att han köpte den för mig, så kanske han låter mig låna den. Min hundlicens förnyades förra månaden så jag borde vara bra. Barkingly ser jag alltid hundar som kör Subarus på TV !! VÄFT!! Mina människor firar inte alltid helgdagar så jag måste ta reda på när de är ute så jag kan få tillgång till deras bil!

Jag måste bestämma var jag kan ta henne. Om det var våren, skulle vi gå till en park, en där vi kan njuta av naturens tystnad och inte vara distraherad med att jaga skörda ekorrar eller andra varminter! WOOFs! Även om det skulle kunna vara ett roligt datum skäller! Jag skulle ta en picknickkorg full av mat och godis och alla goda saker hon gillar! WOOF! Barkingly, med det kalla vädret tänker jag en bra restaurang där mina människor inte är så vi kan ha en romantisk kväll.

Jag har frågat Kady, hon sa ‘ja!’ Mitt valphjärta fladdrar upp en storm! Mamma sa att jag kunde använda Subaru Forester! Jag fick Kady ett dussin rosor på den lokala blomsterhandlaren!

Mina människor brukar gå till en skaldjur restaurang för Alla hjärtans dagar så jag kommer att undvika det och borde vara bra. Vi tycker ändå om att biff och biff är mycket bättre. WOOF !!

Människorna har lämnat; Kady och jag ska till ett stekhus för vår valentins fest! Glad Valentinsdag!

Min vän ‘Lab Lady’ från Lab Rescue förde av flera vänner för att du ska träffas!

Träffa Sequoia! Han letar efter sin Forever Home i en lantlig eller förorts ensam familjebostad med inhägnad bakgård! Han är från landet och inte van vid staden ljud och folkmassor!

Sequoia kan vara 10 år gammal, men han är väldigt aktiv. Han älskar att vara med människor, bli knuten och göra alla han möter sin vän! VÄFT! Han gillar att hämta och hämta. Han vet sina grundläggande kommandon ‘sit’, ‘down’ och ‘come.’ Han drar lite i ett koppel men är bra på en Easy Walk Harness. Han är utbildad i kasse och kasse.

Sequoia är vänlig med andra hundar, har ingen historia med katter och rekommenderas för små människor i åldern 10 år och äldre.

Den här tjejen är verkligen en prinsessa, för det är hennes namn! Hon är en femårig Chocolate Labrador Retriever från landet. Hon vill ha ett evigt hem i en lantlig eller förorts enskild familjebostad. Inget staket krav på denna tjej. Prinsessan gillar inte stadsljud och folkmassor!

En vacker ung dam, hennes kappa påminner mig om god choklad! Hon vet några kommandon och är bra med hundar och människor. Hon har ingen historia med katter eller små människor så hon är godkänd för 10 år och äldre.

Gillar du choklad? Så du vet att två bitar av choklad är alltid bättre än en! Samma sak gäller Chocolate Labrador Retrievers. Möt Layla och Gage! Barks! Dessa två letar efter ett Forever Home i en lantlig eller förorts ensam familjebostad med inhägnad gård. De gillar inte buller och folkmassor! Barks! De måste antas tillsammans.

Layla och Gage Gå Ner I Vikt På En Vecka är cirka 11 år gamla och är fortfarande aktiva, måttligt kraftfulla tecken! De blir upphetsade på promenader, måltider och till och med godis! Woofs !! De skulle göra Gå Ner I Vikt På En Vecka stora familjehundar och de älskar mini människor!

Dessa två kärlek går för promenader, leker med knäckiga leksaker, spelar hämtning och de känner till sina grundläggande kommandon.

Layla och Gage har pawsome house manners. De har varit kvar ensamma i flera timmar och uppförde sig väldigt bra! BARKS !! WOOF!

Dessa två är bra med hundar och katter. De rekommenderas för små människor i åldern fem och äldre.

Om mig:

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Gå Ner I Vikt På En Vecka Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning