Från New York City TV-nyhetsreporter till Oregon Coast public servant

Från New York City TV-nyhetsreporter till Oregon Coast public servant

Bob O svor in som Waldports nyaste stadsrådsmästare av stadschef Nancy Leonard

Rådsmästare O, precis utanför flaggan, fångade ett gatunamnfel i en ny stadordning.

New York City-transplantationen och den tidigare New York City-nyhetsreporteren Bob O var svord i som den nyaste stadsrådsmästaren i Waldport och tog över sätet en gång i tiden av long time councilor Peter Kelly som avgick från rådet för att flytta till Corvallis där han och hans fru kommer att vara närmare familjen.

O är ett välkänt ansikte för att bokstavligen miljoner invånare i New York City-området som 36 års veteranreporter för WNYW TV Channel 5, Fox-flaggskeppet för nätverket och för hans tjänstgöring vid WWOR Channel 9 Secaucus / NYC. Inte bara var han en vanlig beat reporter i New York, han var ofta tilldelade nationella och internationella berättelser av Fox News Network.

Han handlade emellertid i sitt arbete en dagskonferens i New York för att han frivilligt utarbetade dagliga uppdrag för Waldport Viktminskning Tabletter Citizens Patrol, det regionala katastrofberedskapsteamet och nu som stadsfullmäktige. Snart efter att ha köpt vårt hem här 2009 upptäckte min fru och jag en bil med magnetiska tecken på båda dörrarna som sa WALDPORTBORGARPATROL. Vi var överens om att det såg ut som ett bra sätt att betala tillbaka vår nya hemstad och dess folk för den välkomnande mottagningen vi upplevde överallt gick vi här.

Efter nästan fyra år som WCP-medlemmar har vi lärt oss mycket om Waldport, träffat ett stort antal våra medborgare och hjälpt till att brottsbekämpning gör Waldport till ett mer säkert och säkert ställe att bo. Gå Ner I Vikt På En Vecka Vi ger ytterligare ögon och öron till vice sheriffen och statliga soldater som är skyldiga att skydda oss alla. Min fru, Veronica, och jag är också certifierade CERT-lagmedlemmar. Vårt utbildningsprogram för katastrofberedning fortsätter att utbilda CERT-medlemmar om hur vi kan hjälpa oss själva och våra grannar vid katastrofer.

Waldport står inför utmaningar, behovet av mer affärsframgångar för att placera invånare som behöver jobb tillbaka till jobbet och ta nytt liv till oanvända kommersiella utrymmen. Jag tror att min Gå Ner I Vikt På En Vecka erfarenhet och energi kan bidra till det beundransvärda arbetet som nu görs av vår borgmästare och kommunfullmäktige.