från packare till patrioter

från packare till patrioter

Dawson körde med hjälp av snabba hitchpass för att slå Minnesota, och körde till tre Jan Stenerud-fältmål, däribland en 48-yard där den första fotbollsstilen kicker i en Super Bowl satte en Super Bowl längd rekord som skulle stå i 24 år. Efter att Vikes fumbled en kickoff, scorade Mike Garrett på 65 Toss Power Trap för en 16 0 halva ledningen. Cheferna sprang bred mottagare Frank Pitts i tre änden runt för 37 meter. Otis Taylor vände ett tredje kvartal hitch i 46 yard fånga och springa Taylor korsade mållinjen med en kick kicking, en subtil bit showboating som berättade för alla det uppenbara: spelet över.

Innan Super Bowl V deflaterade Duane Thomas tanken att Super Bowl var det ultimata spelet med ‘de’ spelar det nästa år, är de inte? De gjorde faktiskt, och Thomas var tillbaka, men pratade inte med någon media, tränare, lagkamrater. Han pratade med att glida för 95 av Dallas 252 rushing yards. Hans tystnad kostar förmodligen honom MVP-priset. Rösterna gick till Staubach efter en fotgängare dag, istället för att gå för någon från försvaret som höll delfinerna till tre punkter och 185 meter. Någon som linebacker Chuck Howley, vars fumble recovery och avlyssning ledde till 10 poäng.

En Philadelphia Eagles superfan i Hammonton, New Jersey, har dekorerat framsidan av sitt hem med ljus (komplett med medföljande ljud) till hyllning till örnarna före sitt Super Bowl LII utseende. Bill Paulus dekorerade framsidan av sitt hem med ett antal julliknande dekorationer som lyser i synkronisering med Philadelphia Eagles ‘Fight Song’, ‘Fly Eagles Fly’. Med tanke på lokala medier sa Paulus att han uppför dekorationerna varje år och började Montering av bildskärmen i slutet av september. Ett klick av lamporna i handling som delades med Paulus Facebook-konto hade tjänat 37 000 visningar vid skrivetiden. Facebook / Bill Paulus via Storyful

Cowboys tight end Jackie Smith fick get horn för att släppa ett tredje kvartal touchdown pass. Det uppmärksammades av två viktiga Dallas coaching misstag. Även om Dallas ‘Tony Dorsett började spelet springa varmt och så småningom i genomsnitt 6,0 meter en bär, fick han bara 16 bär. Dessutom behöll Dallas defensiv tackle Randy White i mitten av kickoff-returlaget trots sin brutna tumme. kickoff efter Harris ‘touchdown, Pittsburgh återhämtas och Swann s touchdown följde ett spel senare.

Plunkett kastade två touchdown passerar till snabb, cagey Cliff Går Man Ner I Vikt Branch. Han loopade ett sidolinje strax bortom hoppa Eagles säkerhet Herman Edwards att springa tillbaka Kenny King blev en Super Bowl rekord 80 yard touchdown. En linebacker Raiders utarbetade, avstod, kom sedan tillbaka efter att San Francisco klippte honom, Rod Martin, plockade av Philadelphia quarterback Ron Jaworski tre gånger. Raiders-linjen, som medgav åtta säckar i en 10 7 regelbunden säsongförlust till Philly, tilläts endast en när Plunkett krypade ur gränsen för ingen vinst.

I en alltmer ansiktslös NFL samlade björnarna karaktärerna: tuff, swaggering helikoptermonterande quarterback Jim McMahon; temperamentlig huvudtränare Mike Ditka; ädla, strålande springa tillbaka Walter Payton; fett rookie defensive tackle / kort yardage fullback William ‘The Refrigerator’ Perry; crusty, cocky defensiv koordinator Buddy Ryan; hård mittlinjeförare Mike Singletary; och resten av ett försvar, vars ultra aggressiva ’46’ blitzinriktning störde körningen och orsakade några motsatta quarterbacks att frukta för deras hälsa.

Denver s John Elway och Giants ‘Phil Simms spelade en scintillating duell i första halvleken, förvånansvärt så med tanke på jättarna sprang en markbunden brott. Upp 10 7 i andra, Denver hade först och mål i New York 1. Tre löpande spel och ett missat chipfält mål senare blev poängen 10 7. Giantsna gjorde matchens nästa 26 poäng och plogade över Broncos liten försvar när Simms tog en paus från att bränna den med 22 av 25 passerar för 268 meter och tre touchdowns.

Buffel kom in för att skjuta den snabba ‘K Gun’ -brottet med Jim Kelly som distribuerade bollen till bred mottagare Andre Reed, James Lofton och all purpose back Thurman Thomas. I stället för skadad startare Phil Simms, hanterade karriärbackup Jeff Hostetler Giants offensiv, mestadels genom att ge bollen till Ottis Anderson, en NFL-rookie när Thomas var i junior high. Jättarna tog ett stort, fysiskt försvar, NFL: s svåraste att göra på, i motsats till Buffalos atletiska, dynamiska. New Yorks nya defensiva samordnare, Bill Belichick, tänkte att han skulle offra passera för att straffa Buffalo s mottagare, begränsa varv efter fångst och inducera några droppar från mottagare som inte hade tid för smärtan.

Upp 12 3 efter att Bruce Smith avbröt Hostetler för en säkerhet, Buffels körning mot poängen som skulle ha ryckt jättarna ut ur sitt tidskrävande, besittningsbegränsande körspel stalled när Reed släppte en tredje nedgång. En Stephen Baker touchdown catch slutade halv 12 10, sedan jättarna öppnade den andra halvan med en mars som tog 9:29 och sätta upp dem 17 12 på en Anderson touchdown. Två gånger missade linjebacker Darryl Talley tredjedelar som skulle avsluta körningen. I halvtid hade Buffalo offensiv inte varit på fältet för en riktig besittning på över en timme.

I spelet gjorde Oakland faktiskt först, ett fältmål som upprättats av en Charles Woodson-avlyssning. När Raiders gjorde igen, var poängen 34 3 och Tampa Bays utmärkta försvar hade tagit över spelet. Upphämtat av Grudens omfattande kunskap om Raiders ‘passande spel, tog Buccaneers fem pass och återvände tre för touchdowns . Ironiskt nog hämtade MVP Dexter Jackson de två som inte kom tillbaka för touchdowns. Dwight Smith sprang tillbaka två, den andra med två sekunder kvar i spelet, och linebacker Derrick Brooks sprang tillbaka med 1:18 kvar.

New England hade mer utmanare i AFC än Philadelphia gjorde i NFC, men i slutändan var det Gå Ner I Vikt Snabbt matchup som oftast förväntas från augusti framåt. Det var det förutsägbara resultatet också: Patrioter av tre, som i deras två tidigare Super Bowl vinner. Linebacker Mike Vrabel fick ett pass för en touchdown, som han gjorde året innan. Patrioterna gick från 7 0 till 14 7 upp genom att Går Man Ner I Vikt göra poäng på sin sista enhet i första halvleken och öppningsdriften i andra hälften, ett varumärke som förblir idag.

De söta avbrotten i ett blidt spel kunde inte övervinna den dåliga smaken av samtalen som dominerade postgame-konversationen. Seattle s Darrell Jackson fångade en 16-yard touchdown-pass, men blev flaggad för att passera inblandning för ett ljust tryck på det är nästan aldrig ringde om det ens märktes. Seattle bosatte sig för ett fältmål. En 18-yard fångst av stramt slut Jerry Stevens på Steelers 1 torkades av ett gränssnittsbesök som höll upp en Steelers-spelare som faktiskt var offside (men inte flaggad). På och på det gick till otrogen av Seattle sidlinjen.

Men, magnetismen mellan Colts och Saints bar namnet ‘Manning.’ Efter de Saints utarbetade Archie Manning nr 2 totalt i 1971 bakom Jim Plunkett, led Manning samma öde. Plunkett gjorde i New England en stor talang förstörd av en hemsk omgivning. Säsongen Plunkett och Raiders uppståndde varandra, Manning smutsade för 1 15 ‘Aints.’ I offseasonen vittnade Plunkett om att hans utkast till bror hade gått till en annan organisation, alla skulle veta hur bra han var.

Mottagarna förlorade också sina händer, de satte en inofficiell rekord för Super Bowl-droppar och satte en förbluffande glasyr på Rodgers ‘fantastiska MVP-prestationskaka. Även Jordy Nelson, som tog nio passerar för 140 meter och en touchdown, hade tre droppar. Men Nelson gjorde dra i en av Rodgers touchdown pass, en 29 yarder, för att öppna poängen. Speedy Greg Jennings fångade 8 gård och 21 yard poäng samt en 31 yard tredje ner laser i fjärde kvartalet när Pittsburgh krympt Green Bay s tidigt 21 0 till 28 25.

Pregame diskussion gällde den första utomhus Super Bowl i en kall väderstad och om ‘thug’ var en lämplig term att använda för en Stanford-examen utan en arresteringsrekord eller om det bara var kod för mindre socialt acceptabla ord. Den senare konversationen startade efter Seattle-ryggbacken Richard Sherman brølde en skräpande rant på live-tv efter NFC Championship Game. Den förra visade sig vara, som krig över Shermans rant, mycket ado om ingenting. Speltemperaturen var 49. En vinterstorm anlände över natten efter matchen.

I motsats till Broncos-laget som Seattle begravde i New Jersey-träsken bredvid den där killen från centrum (för att inte vara förvirrad med den andra killen från Queens) gjorde Denver försvar allt vad brottet skulle kunna skrapa ihop varje spel innan Mannings arm gick nudlar. Läggande utanför passera rusher DeMarcus Ware till Von Miller och cornerback Aquib Talib till en solid sekundär gjorde Broncos som perfekt för pass lyckliga NFL som San Francisco försvaret under NFLs första modern era vänder sig till passet på 1980-talet.