louis vuitton vernis alma Ljusets ljus belyser Oregon Coast Aquarium

louis vuitton koffer gebraucht Ljusets Gå Ner I Vikt Snabbt ljus belyser Oregon Coast Aquarium

Oregon Coast Aquariums grunder kommer att avta och utställningar kommer att skimma under Sea of ​​Lights firande denna högsäsong. Tusentals färgstarka blinkande ljus och semesterdekorationer kommer att omge besökare med säsongens anda när de utforskar akvariet efter timmar.

Tillträde till denna spirituella firande av semestern är $ 2,00 per person med två saker av icke-förgänglig mat för matandel av Lincoln County. Inträde är gratis för medlemmar, men de uppmanas att ta med en vara att donera.

‘Ljuset gör att akvariet ger tillbaka till Viktminskning Tabletter samhället, men vi organiserar det också för det stora roligt. Det finns ingen annan plats att se en stor ljusskärm på centrala Oregon-kusten’, säger Michele Steen, evenemanget s arrangör.

Ljuset från 2013 kommer också att innehålla ytterligare driftsdatum. Tillträde till denna show av glittrande semester jubel är $ 8,00 per person.

‘Gäståterkoppling 2012 visade att att lägga till helgdagar under december månad skulle göra det lättare för alla att se Sea of ​​Lights’, säger Lance Beck, marknadschef. ‘Vi Viktminskning Tabletter är glada att kunna erbjuda dessa ytterligare datum till vår medlems- och besökargrupp.’

Årets Sea of ​​Lights presenteras stolt av Walmart. Som en del av deras sponsringspresentation kommer kunder som spenderar över $ 100 på Walmarts Newport, Oregon-plats under november att få en kupong för en fri entré till Sea of ​​Lights vid Oregon Coast Aquarium. Erbjudandet gäller vid leveranser