louis vuitton speedy 40 Llano polisens ‘Facebook-hot’ orsakade tingshuset

louis vuitton hundehalsband Llano polisens ‘Facebook-hot’ orsakade tingshuset

Jody Barr LLANO, Texas (KXAN) Ett internt memo från KXANs undersökande lag anklagade en polis i Llano för att göra sociala medier hot som orsakade en evakuering av länets tingshus där onsdagen. Vi har också bekräftat officer, Grant Harden , sattes på ‘betald ledighet’ fredag, enligt Llano polischef.

Notatet, allmänt känt som en teletyp, är ett skriftligt meddelande som skickas mellan brottsbekämpande organ och Texas Department of Public Safety. Systemet tillåter DPS att dela information med ‘över 100 000 brottsbekämpande anställda’, visar TxDPS-webbplatsen. Torsdag morgon till Llano området brottsbekämpning, visar dokumentet. Dokumentet identifierar ämnet för meddelandet som ‘Matthew Grant Harden’ som ‘Polisansvarig med Llano PD.’

Dokumentet säger Officer Harden gjorde ett hot under de tidiga Gå Ner I Vikt Snabbt Piller morgontimmarna. ‘För närvarande är det osäkert om teckningsoptioner har skrivits in för Harden, men Harden har gjort Facebook-inlägg med hot mot alla som kommer i kontakt med honom och att alla kommer att’ Kom ihåg sitt namn ‘, säger dokumentet.

Kommunikationen fortsätter, ‘Harden är inte tillåtet vid Llano-fängelset och Llano County Sheriff Office har vägra att acceptera några fångar från honom. Harden är inte tillåtet i sina lokaler’, säger notisen.

‘Jag kan bekräfta teletypen,’ Llano County Sheriff Bill Blackburn berättade KXAN telefon lördag när kontaktad för detaljer om varför Harden var förbjuden från alla Llano County Sheriff s kontor anläggningar.

Llano County Sheriff Bill Blackburn berättade KXAN LPD Officer Grant Blackburn har blivit bannlyst från alla sheriffens kontor sedan maj 2017. Sheriffen, med hänvisning till pågående utredningar, skulle inte ge detaljer om vad som ledde till förbudet. (KXAN foto) Llano County Sheriff Bill Blackburn sa till KXAN LPD Officer Grant Blackburn har blivit bannlyst från alla sheriffens kontor sedan maj 2017. Sheriffen, som citerar pågående utredningar, skulle inte ge detaljer om vad som ledde till förbudet. (KXAN foto)

‘Jag vill verkligen inte svara på det, det är en pågående utredning,’ sa sheriffen. Blackburn bekräftade att Harden var under utredning och har blivit bannlyst från sheriffens kontor och fängelse ‘i ungefär sex månader.’

Llano polischef Kevin Ratliff sa att han placerade Harden på ‘betald ledighet’ fredagen för ‘en helt separat incident som involverar en extern byrå.’ Ratliff skulle inte ge detaljer om vad den separata incidenten innebär.

Ratliff, som var medveten om DPS-teletypen när han kontaktades lördag, sa att allt i det var ‘en lögn’. Chefen var också medveten om påståenden om Facebook-hotet i DPS-dokumentet, men sade att Harden lade upp texter till sin Facebook-sida från Stoney Larues sång ‘Going Down in Flames’, som inkluderar linjerna ‘If I’ Jag går ner, jag går ner i flammor. Från det här ögonblicket kommer det inte att bli samma. En sak är Gå Ner ett Kilo I Veckan säkert, alla kommer att känna mitt namn. ‘

Ratliff indikerade att dessa texter kan vara orsaken till det påstådda hotet DPS som beskrivs i notatet. Ratliff erkände att han inte visste vem som rapporterade Facebook-posten till DPS, varför byrån fann det trovärdigt, eller varför byrån skickade teletypens Thanksgiving Day.

Vi frågade sheriffen om domstolen evakuerades, men sheriffen sade att han inte kunde bekräfta ‘tingshuset evakuerades, men han visste att några kontor stängdes tidigt onsdag. När man frågade om stängningen kunde relateras till Thanksgiving-semester’ kan vara en del av anledningen ‘, sa Blackburn.

‘Hela det är inte sant’, sa Harden till KXAN på lördag, ‘men jag kommer inte att prata om saken.’ Harden sade att evakueringspåståenden i domstolsbyggnaden i DPS-teletypen och den pågående utredningen ‘Dessa två saker är helt orelaterade’.

När han bad om en intervju, avböjde Harden, istället för att berätta för KXAN Investigative Reporter Jody Barr att han hade kontakt med sin advokat och få sin advokat tillbaka vår uppmaning till kommentar. I den här rapporten har vi inte hört från Hardens advokat.

‘Jag har redan fått människor att få mig’, säger Harden, Viktminskning Tabletter när han förnekar påståenden om ett Facebook-hot som gjorts i DPS-teletypen.

Enligt staden Llano s Facebook-sida heter Harden stadsdelens anställd i april 2016.

Llano polisansvarig Grant Harden tilldelas stadens anställd för kvartalet utmärkelsen i april 2016. Kredit: LlanoLlano polisansvarig Grant Harden tilldelas stadens anställd av kvartalet utmärkelsen i april 2016. Kredit: Llano City

‘Vad jag kan säga är stadsfullmäktige och stadsförvaltningen, vi kommer definitivt att vara fast beslutna att titta på allt som händer för att försöka hitta fakta från fiktion, för att se till att vi gör vad som är rätt för medborgare i Llano och de människor som har anklagelser mot dem ‘, sade Llano City Councilman Craig Bauman.

Bauman visste inte om DPS-notatet tills han kontaktades av KXAN Saturday. Bauman var dock medveten om andra anklagelser mot Llano-poliser som blev föremål för rådets diskussioner på måndag kväll.

Bauman sa att han inte hade några detaljer om någon av påståenden som undersöktes, men bekräftade att Llano County District Attorney’s Office aktivt undersökte påståenden som involverade ‘mer än en’ Llano polis.

‘Jag vet bara inte var sanningen är här,’ sa Bauman.

Bauman sade att rådet också genomför en ‘intern recension’ av många anklagelser om missförhållanden som involverar flera medlemmar av Llano Police Department, detaljerad i en 25 sidor från en tidigare medlem av Llano Police Department, sade Bauman.