marc jacobs louis vuitton LLC stänger erbjudandet från

speedy 25 louis vuitton LLC stänger Gå Ner I Vikt Snabbt erbjudandet från

BELGAVEN, Beaufort County Förvaltarna av Pantego Creek, LLC har avslöjat ett erbjudande från staden Belhaven för att köpa stadens sjukhus.

I ett e-postmeddelande från Arey W. Grady, III, Pantego Creek, LLC-advokat, har organisationen beslutat att sänka erbjudandet om 500 000 dollar från Belhaven till sjukhuset, som stängdes i juli 2014. Det innebär att sönderfallet på sjukhuset fortsätter, enligt advokaten.

För närvarande tas asbest bort från den lediga anläggningen.

Pressmeddelandet från Grady läste som följer:

‘Efter noggrann överväganden har förvaltarna av Pantego Creek, LLC avslagit de två erbjudanden som gjordes på det gamla Pungo distriktet, främst på grund av att fastigheten är mer värdefull än de erbjudna beloppen. Därför, som tidigare godkänd av Pantego Creeks medlemskap, planer för rivning av byggnaderna på fastigheten fortsätter. Skulle egendomen någonsin bli såld, kommer eventuella intäkter från en sådan försäljning att användas för att vidareutveckla Pantego Creeks ideella uppdrag. ‘

Town of Belhaven gjorde ett erbjudande om 500 000 dollar för att köpa fastigheten vid det gamla Vidant Pungo sjukhuset förra veckan. Erbjudandet var att tillåta Pungo Medical Center, en grupp som bildades för att ta tillbaka sjukhuset, för att driva det. I erbjudandet hade Pungo Medical haft 90 dagar Gå Ner I Vikt Snabbt att få sjukhuset att öppnas igen och om de misslyckades, kom de med på att rensa staden och Beaufort County från något ansvar.

Nonprojektet Pantego Creek LLC äger idag sjukhuset. Belhaven borgmästare Adam O ‘Neal berättade NewsChannel 12’ s Aisha Mbowe förra veckan såg han detta spelar ut på två sätt. Pantego Creek LLC accepterar antingen erbjudandet och ger dem chansen att återuppta till sjukhuset Gå Ner ett Kilo I Veckan eller han sa att de sönder det och kallas den grupp som rivit ner stadens enda sjukhus.

‘Samhället kommer att eskalera eftersom vi inte ska titta på sjukhuset blir sönder och inte göra någonting så att det kommer att bli värre och värre och det finns ingen anledning till det. Det finns en enkel väg ut för alla och det är detta erbjudande, sade O, Neal.