louis vuitton tasche billig kaufen Local Holiday Gift Guide 2015 foton

louis vuitton kleidung Local Holiday Gift Gå Ner I Vikt Snabbt Guide 2015 foton

CLEVELAND, Ohio Black Friday, Shop Små lördag och Cyber ​​måndag närmar sig snabbt. I år har jag en presentguide full av vackra saker gjorda av konstnärer och hantverkare här i Cleveland-området.

Jag pratar mycket om att handla lokalt och vara unikt. Förra årets presentguide tittade på 101 bra saker att köpa på lokala boutiquer. Jag tar det ett steg närmare i år för att titta på några av de fantastiska sakerna som skapats här i nordöstra Ohio.

Om du någonsin varit i Cleveland Flea (11 december 13), den sista minuten marknaden (19 dec), Cleveland basaren (12 december 13) ArtCraft Building Holiday Sale (5 december 6), Hudson Lopp och många andra popupmarknader runt om i staden har du kanske sett några av dessa begåvade beslutsfattare. Och om du inte har chansen att delta, här är ett urval av vad du har missat.

Ja, du läste mig rätt, Makers. Det är vad vi kallar dem nu, det passar dem, de gör bra saker. De är hantverkare som arbetar med trä, metall, material, pärlor, föremål, rostiga reliker, vintageskatter och mer.

De syr, målar, fotograferar, hammar, gjutna, virka, lödda och såg. De skapar kreativitet till liv på de mest unika sätten. De ger oss konversationsstarter och saker med en bra historia. De ger oss de saker som får dig att stanna och frågade, ‘Var fick du det?’

Det finns inget bättre än att ge presenter samtidigt som vi stöder våra lokala konstnärer. Följande information är en titt på många lokala beslutsfattare, vad de gör och var du kan hitta dem.

STONZ Smycken, av Cleveland födda och uppfödda metalmith Susan W. Saltzman, Viktminskning Tabletter kombinerar nya och vintage sterling silver kedjor med autentisk Lake Erie seaglass och naturliga strandstenar, vintage nycklar, tokens, thimbles, hänglås, charm och handstämplade personliga meddelanden. Susan studerade illustration och grafisk design och arbetade som konstnär på amerikanska hälsningar i många år. Hon tog metaller i klasser från den tid hon var tonåring och har alltid blivit inspirerad av sina favoritstränder i Lake Erie. Människor över hela världen bär sina eklektiska smycken. STONZ charm halsband och seaglas och strand sten armband är särskilt populära. Många bitar är av en sort, och hon lägger regelbundet nya mönster till hennes kollektion.

Holiday Special: använd kupongkod: CLEVE10STONZ för att få 10% rabatt på ditt första köp. Förfaller 12/30/15

röd i smycken Susan Scaparotti

Susan har designat och skapat hennes röda smycken sedan 2004. Hennes smycken förändras någonsin, alltid unik och eftertraktade av många. Kanske mest känd för sina lariat halsband, (Knuth har sålt mer än 1000 av dem!) Största delen av hennes energi läggs i att göra en av en sort bitar som sterling silver wrap armband, charm halsband och färgglada ädelsten örhängen.

Butiker: Evie Lou, Knuth, Hitta mig, Mitchell Sotka, Inner Bliss Yoga, Finestra Gallery.

Lördag 19 november, Trunk Show på Evie Lou

Valerie Tyler började handgjorda smycken under 2007 och har lyckats med Valerie Tyler Collection heltid sedan 2012. Hennes smycken innehåller allt från minimalistiska charm halsband till djärva uttalande bitar med bohemiska och geometriska teman samt personlig presenter och tillbehör för att visa upp din Cleveland stolthet. Alla är gjorda med särskild uppmärksamhet på detaljer genom konsistens och form. Kommer snart är en stålinredningslinje Gå Ner ett Kilo I Veckan som är ett samarbete med sin man.

Hitta Valerie Tyler-samlingen lokalt på Heights Arts, Elements Gallery och under semestern Loganberry Books. Det finns ett litet urval av CLE-varor som finns på Native Cleveland.

Priserna varierar från överkomliga $ 20 gåvor till $ 400 lyxartiklar.

Hon är examen från The Cleveland Institute of Art och detta är hennes 25: e år i affärer. Hon gör mestadels en sorts smycken som använder en ovanlig mängd olika föremål. Smycken är både nostalgiska och industriella, vilket återspeglar rostbandets romantik.

Platser tillgängliga: Nationwide, men lokalt tillgänglig på Valley Art Center, ArtCraft Building Holiday Sale, 5 december, webbplats.