louis vuitton alma Lockport kvinna skickar semestrar till utländska soldater

louis vuitton speedy bag Lockport kvinna skickar semestrar till utländska soldater

(WIVB) En Lockport-kvinna visar stöd till soldater utomlands genom att fylla på strumpor för att skicka till dem denna semestersäsong. Hon planerar att skicka ca Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 5.000 strumpor, men hon behöver hjälp för att få dem där.

Från kort och godis till verktyg och spel är varje semesterstrumpa Teresa Manna stuff fylld med något annat.

‘Det var en soldat där borta som inte hade fått några paket eller mail och han hade varit där för tre turer och det fick mig att gråta. Hur kan jag sitta under min julgransöppning presenterar när någon sätter sitt liv på linjen för mig och får inget? ‘ sade Gå Ner ett Kilo I Veckan manna Naval Base i Virginia nästa vecka. Transportfartyg hjälper till att leverera dem till soldater i sju olika länder.

‘Vi har donationerna, nu handlar det bara om att få dem dit annars kommer det att kosta tusentals dollar för att skicka dem’, säger Manna.

Hon säger att dessa enkla strumpor levererar ett budskap om hem Gå Ner I Vikt Snabbt och hopp.

‘Det håller dem fokuserade, vi vill hålla dem oroliga, vi vill att våra soldater ska komma hem’, säger Manna. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgära språk eller raser, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar, vänligen sjunka den för våra moderatorer att granska.