louis vuitton keepall 50 Logan Lake Day en framgång

louis vuitton uhren Logan Lake Day en framgång

Tiderna med planering och organisering som gjordes av Logans sjödistrikts samordnare Charlene Vandean kom tillsammans den 3 augusti med varmt och soligt väder för att erbjuda både boende och besökare en underbar dag lång festdag.

Med 124 vintagebilar registrerade i årets show och sken, fanns det gott om fantastiska fordon att släppa sig positivt över. Igen lade Kelly Norwood och hans fru Christina Garret sina organisatoriska färdigheter och en bra lista över kontakter till exceptionell användning för att dra ihop de högsta antal deltagare i den här händelsens fyra åriga historia.

Det var gott för människor i alla åldrar att göra och njuta av inom Rec Center, inklusive 4Cats Art Studio från Kamloops, som kom gratis till Logan Lake för att hjälpa besökare att skapa en stor splatterdosa. Duken gavs slutligen till Alisha Grant, som leder upp det lokala juvenile diabetes-kapitlet och som kommer att användas som en del av en kommande fundraiser. Inomhus sittplatser för folk var ett mycket välkommet tillägg, vilket troligen kommer att upprepas nästa år också.

RC-dagar för barn från Williams Gå Ner ett Kilo I Veckan Lake var i Logan Lake för att behandla ungdomar till några fantastiska radiostyrda lastbilar på ett spår som sponsrats av Kamloops ‘Kal Tire on Mount Paul Way.

Nytt i år var täckta bord och stolar så att människor kunde sitta ner för att njuta av maten och dryckerna som skedde upp av regionala matbilar medan medlemmarna av Logan Lake Lions Club slungade maten hela dagen. Med tanke på värmen och Viktminskning Tabletter möjligheten att få ett andetag tror jag Gå Ner I Vikt Snabbt att det här konceptet bara blir större nästa år.

En annan först i år var Pin Up-sidan som sponsras av Kamloops ‘Fraserway RV, som levererade skönheten med femstjärniga bytesanläggningar.

För dem som trodde Logan Lake Day var en del långsam hästbyfirande, fick de inte möjlighet att fånga Kris och Kris motocross trickshoppare från Global FMX utifrån Kelowna som för det andra året i rad gav absolut käft droppar, hjärtstoppande skärmar av galen friidrott. De är redan bokade för nästa års event!