louis vuitton schlüsselanhänger Logitech Z

original louis vuitton taschen Logitech Z

En av mina vänner har Z 5500-talet och de är ganska bra. Trevlig djupgående bas, men högtalarna är ganska höga och billiga. Han har ordnat dem runt sitt rum och tillsammans låter de med en hög volym gott. Han lyssnar på mestadels bas tung musik. Massor av R rap, techno, etc. Han har spelat lite metall (Killswitch Engage, Han är Legend, The Devil Wears Prada) medan jag har varit i hans hus. Låter bra Det finns massor av inställningar så jag är säker på om han fuktade med dem, så får han bättre ljud.

Designen av Logitech-drivrutiner tenderar att drabbas av brist på mitttoner. Jag lärde mig detta efter att ha köpt min Z 2300 set. Sök på Google för ‘högtalars mitttoner’ inga citat och du kommer se vad jag menar. Jag har inga klagomål med subwooferen, men jag har hållit det och köpt en uppsättning Creative Gigaworks T20 II-högtalare. [/utläggning]

När det gäller ett 5.1-system kan du verkligen inte klaga för 120 USD. Det är ett budgetsystem så det är i grund och botten gjort bara för att få jobbet. Många säger att de inte hör några problem med mitttoner och om det fungerar för Viktminskning Tabletter dig, all kraft till dig. Så länge du inte går och jämför olika högtalare genom att verkligen lyssna på dem kommer du att vara bra att gå.

Michael C sa: ‘Du har rätt på det, det finns sådana saker, men de är dyra och fungerar inte särskilt bra från det jag har läst. Jag vet att jag inte kommer att få’ sant ‘5,1, men det kommer jobba för mig. Du vet, jag har just köpt denna 28-tums LCD-skärm för att titta på filmer och spela PS3-spel på, så ser jag det här postat lokalt. Ja det är en skarp, men $ 400 är CHEAP. Jag är säker på att du kommer att vara nöjd med dem.

Sämre tittade på Z 5500-s. Ja, jag vet att de kostar mycket mer. Men du får mycket mer också. Z 5500 skulle ha Gå Ner I Vikt Snabbt stött 5.1 för 5,1 analog direkt, optisk och koaxial digital, både DD och DTS. Sedan har du även hörlurar och stereo analog ingång. Mycket mer kraft övergripande och en stor 10 ‘sub. Jag har för närvarande Z 680 som är predikant till Z 5500.

MEN. Jag tror att det finns ett sätt att få din Z 5300 att stödja flera källor med 5,1 support. och det är med en mottagare. Mottagaren behöver ha 5,1 / 7,1 linje ut som du kan mata till din Z 5300 och sedan från alla dina källor, matar du mottagaren antingen optisk eller koaxial digital. Gå Ner ett Kilo I Veckan Använd sedan mottagaren som omkopplare. Heck, det finns kanske en enhet som gör samma sak men är dedikerad till det här ändamålet utan att vara en fullblåst mottagare.

På så sätt kan du använda din dator, blue ray, ps3 eller vad som helst i sin helhet 5.1 till din Z 5300.

MEN. Det finns en fångst om du går med en mottagare med radnivåutgång. och det är du måste få en kabelomvandlare som går från koaxial vid mottagaränden till 3/8 ‘mini-kontakt på Z 5300-änden.