louis vuitton aktenkoffer Lokal artist headlining kanadensiska gitarr fest

louis vuitton us Lokal artist headlining Viktminskning Tabletter kanadensiska gitarr fest

Den nionde årliga kanadensiska gitarrfestivalen är inställd på att klippa Holiday Park på Loughborough Lake från 2 augusti.

Med berömda och begåvade artister från hela världen lovar festivalen deltagare en helg med bra musik och jättekul.

Festivalen började på Odessa Fairgrounds 2004, grundad av Del Brazeau, som hade varit en del av fingerstyle gitarrscenen i ett tag som artist och promotor. Tanken kom efter att han deltog i en gitarhelg på hemmet av den hyllade kanadensiska gitarristen Don Ross i september 2001, som innehöll cirka 15 artister från hela världen.

Han slogs av det faktum att även om många av artisterna och inbjudna flyger in till Ross hemma i Cannington, Ontario från andra länder, avbröt de inte efter händelserna den 9/11 inträffade trots att många hade begått sig att flyga vid den tiden.

insåg att människor verkligen är passionerade för den här typen av musik och kommer att resa till andra sidan planet på jakt efter det, förklarade han. slogs av det faktum att jag inte är ensam här, det finns potentiellt tusentals av oss med hundratusentals timmars träning som kanske inte kommer ut mycket eller nätverket mycket. ville expandera så han köpte Holiday Park Camping på Loughborough Lake 2007.

Campingplatsen möjliggör en uppslukande familjeupplevelse, med 48 hektar att utforska. Brazeau säger att familjeelementet är avgörande för festivalens framgång och en av höjdpunkterna i helgen.

främja familjeaspekten direkt från dag ett, förklarade han. en performer och en familj man känner igen att inte alla familjemedlemmar är lika entusiastiska över en händelse som denna som spelaren. Även om pappa är oerhört entusiastisk om tre dagar med invecklad gitarrmusik, kanske barnen och maken är så mycket. Den främsta drivkraften för att köpa campingen var denna festival. av högtalarna i årets festival är Mauricio Montecinos, en expert på Gå Ner I Vikt Snabbt flamenco och latin fusion gitarr stilar och inhemska chilenare som flyttade till Sudbury 1993 innan han bosatte sig i Kingston 2006. Han var här för marsuppehåll 2006 när han plockade upp en gitarr vid renässansmusik och började spela. Det visade sig vara mer än förväntat.

visste inte att de hade en skola, sade han om renässansen. tack vare dem är jag här. Jag tog en gitarr från hyllan och började spela, och ägaren tappade mig på axeln och sa att du är och var lärde du dig att spela så? Han erbjöd mig Viktminskning Tabletter ett jobb på platsen. De utökade skolan och ville att jag skulle vara en del av det. med en mer allvarlig konversation om den roll han skulle spela vid utbyggnaden av renässansskolan för musik ville Montecinos uppleva Kingston och se om det var en plats för honom, så han tog en rundtur runt staden och blev kär.

bestämde sig för att gå runt Kingston och gå på Lake Ontario, sa han. Jag är från i Chile har många sjöar, och jag växte upp nära sjöar. Jag kan inte leva utan vatten. Det finns många artister här. Det är underbart. började leka i Chile när han var bara sju år gammal, omgiven av en familj av folkmusiker och lärde sig också unika och invecklade plockningsstilar från zigenare som besökt hans by. Att växa upp under generalpinochets diktatoriska regering hjälpte till att forma och styra Montecinos musikaliska stylingar, eftersom han ofta var en del av fredliga rallyer och protester till förmån för demokrati i sitt hemland.

upp i Chile påverkar diktaturen dig på många sätt, förklarade han. filosofiskt, andligt. Jag började protestera mot regimen genom att skriva låtar och genom att leka med andra universitetsstuderande. har alltid varit en glädje för mig, även i Chile trots riskerna med att spela pro-demokratiska konserter, förklarade han. för en konstnär är en av de djupaste stunderna av förhållandet mellan musiken, instrumenten vi spelar och själen i sången eller kompositionen. är precis den typ av atmosfär som Brazeau försöker odla för både konstnär och publik i helgen. Med en internationell mix av musiker och publiken delas många intressanta historier och idéer över hela helgen.

konstnärernas energi och symbiotiska fram och tillbaka med publiken, där så mycket mångfald med artisterna och deras instrument med olika världsinflytelser, skalor, tempos, hela biten, förklarade han. expandera musikaliska horisonter, och det stora är att det finns nya vänskapar som görs. du går: Festivalen äger rum på Holiday Park Campground på Loughborough Lake från fredag ​​2 augusti till söndag 4 augusti. Campingpassager för helgen är 125 dollar per person för helgen. En helgpass för festivalen är bara $ 75. Dagspass är tillgängliga och varierar i pris från $ 30 till $ 35. Barn under 12 år är gratis. Biljetter köps bäst via PayPal ditt kvitto är din biljett.