billige louis vuitton taschen kaufen Lokal brottsbekämpning berätta för köpare hur man undviker stöld

ipad case louis vuitton Lokal brottsbekämpning berätta för köpare hur man undviker stöld

Med tacksägelse och svart fredag ​​precis runt hörnet, kommer semester shopping vara i full gång och lokal brottsbekämpning ger tips om hur man undviker stöld och andra brott medan du handlar om semester.

La Plata polisavdelningschef Carl Schinner rekommenderar lokalbefolkningen att ‘gömma det, låsa det, behåll det’, denna semestersäsong.

‘Samtidigt som du gör semester shopping är det klokt att täcka presenter och paket med en filt i en SUV eller låsa dem i bagaget om du kör en bil,’ sade Schinner.

‘Som alltid har du en situativ medvetenhet när du går i parkeringsplatser. Ha din dörr / tändningsnyckel i handen innan du lämnar butiken. Om du ser något ovanligt, gå tillbaka till affären och ge polisen ett samtal.’ Vi är alltid villig att komma ut och se till att allt är säkert, ‘sa han.

På grund av stöld av levererade paket på hem tillåter LPPD medborgare att få sina semestergåvor och paket levererade till stationen.

‘Porch pirates’ är mycket upptagna under semesterperioden. De kör genom stadsdelar som letar efter paket på dörrsteg och hjälper sig själva. Det är omöjligt att ha tjänstemän i varje grannskap hela dagen, så LPPD vill eliminera stöldmöjligheten genom att tillåta våra invånare att få paketet levereras Viktminskning Tabletter till stationen. ‘

LPPD håller förpackningarna tills de kan hämtas av deras rättmätiga ägare. Alternativet för leverans till La Plata Police Department, 101 La Grange Ave., La Plata, MD 20646, startar 20 november och löper till och med 23 december. LPPD accepterar inte leverans av överdimensionerade paket, brandfarliga explosiva ämnen, fyrverkerier eller skjutvapen. Charles County Sheriff’s Office ger råd till lokala semesterkunder för att vara vaksam och medveten om omgivningen och att parkera i väl upplysta utrymmen, låsa bildörrar, minimera antalet värdesaker kvar i fordon och förvara dem utom synhåll, hålla plånböcker och plånböcker nära (aldrig i kundvagn), undvik att transportera stora mängder kontanter, undvik att handla ensam och var försiktig när du använder bankomater.

‘Vi vill verkligen att folk ska njuta av sin semester, och för oss betyder det att lägga till extra skyddsnivåer,’ sa Sheriff Troy Berry (D).

‘Vi ökar patrullerna och ägnar extra arbetskraft i olika köpcentrum och kvarter. Det viktigaste som människor kan göra är att hjälpa oss att ta säkerhet på allvar, vilket inkluderar att Gå Ner ett Kilo I Veckan ta bort alla Viktminskning Tabletter värdesaker från bilar eller åtminstone gömma dem och rapportera eventuella misstänkta aktiviteter till oss omedelbart, sade Berry.

St. Charles Towne Center Management Office arbetar också med att hålla köpcentret och dess omgivning ett säkert ställe för lokalbefolkningen att göra semesterpaket.

‘Vi har ett nära samarbete med Charles County Sheriff’s Office och arbetar tillsammans med dem för att utveckla centrumets säkerhetsprogram’, säger Todd Putt, marknadschef och affärsutveckling på St. Charles Towne Center.

Putt rekommenderar köpare att rapportera allt som förefaller misstänkt för en säkerhetsansvarig eller gallerimedarbetare.

‘Vår kunds och anställdas säkerhet är alltid vår högsta prioritet. Vi har och kommer fortsätta att vidta de åtgärder som krävs för att säkerställa en säker och säker shoppingmiljö här i vårt centrum, säger Putt.