louis vuitton hoodie Lokal camping får ström tillbaka efter fyra dagar utan

louis vuitton in hamburg Lokal camping får ström tillbaka efter fyra dagar utan

(WPRI) Efter fyra dagar utan makt, fick en lokal camping äntligen sin kraft tillbaka på torsdagen.

Holiday Acres ligger i skogen i norra Scituate och är en säsongsbetonad campingplats. Men det är också hem för ungefär tre dussin familjer som bor i släpvagnar.

kan använda sitt vatten, de kan använda sin el, de kan duscha, de kan laga mat, de kan använda sin värme. Det oändliga, sade Holiday AcresMark Picard.

Picard var förståeligt frustrerad eftersom hans egendom var den enda i området fortfarande i mörkret.

min granne har sin makt tillbaka, förutom oss, sa han.

Karly Faring bor i sin trailer på campingen och sa att hon var tvungen att tänka på kreativa och ibland Viktminskning Tabletter farliga sätt att hålla sin 3 åriga son varm på kvällen.

känns som om vi bara glömde bort och försummade här ute, sa hon. sätt ugnen på vissa nätter. är inte ensam Brenda Parkeri bor också på campingplatsen och hon sa att hon var tvungen att använda sina bilbatterier för att försöka hålla sig varm.

många dagar försökte använda bilbatterier för att försöka hålla varma det var ett möjligt alternativ mer och ingen värme för dem jag var tvungen att Gå Ner I Vikt Snabbt bryta ner och köpa en generator som kostade mig mycket pengar, sade Parkeri.

en stor gemenskap här ser alla ut för varandra, vi hjälper varandra, men det behöver vi bara hjälp från utsidan, tillade Faring.

Picard sa att han ringer National Grid non stop. Han sa vid en tid, han ringer sju gånger om dagen.

Goda nyheter kom bara en timme efter att Gå Ner I Vikt Snabbt Eyewitness News hade slutat.

Skopbilar och flera besättningar drog upp och började jobba, slutligen återställa kraften till campingen.

Chefen sa att den månatliga hyran vanligen beror på den första av pengarna, men med strömmen stängdes kontoret. Han ger boende ett par extra dagar för att få sina betalningar i.