louis vuitton keepall 55 Lokal kvinna var ‘arbetare bi

louis vuitton handtaschen günstig Lokal kvinna var ‘arbetare bi

Som en akvarellmålare uppskattade Elnor särskilt Lake Michigan och dess fyrar, sade Gale. ‘Hon älskade sjöarnas färger och formerna av moln över den.’

Elnor spenderade det sista året av sitt liv som bor nära hennes älskade Lake Michigan i ett rum med sjöutsikt vid Water’s Edge Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Rehab och Care Center. Hon dog där den 30 mars vid 97 års ålder.

Elnors överlevande inkluderar två döttrar, Gale (James) Kirk och Beth (Christopher) Drobka, fyra barnbarn och två barnbarn.

Elnor föddes 7 december 1918, i Aten, Wis., En av sju barn födda till Otto och Mamie Sampe. Hennes pappa sprang en ostfabrik i Colby, Wis., Men när den drabbades av en eld, flyttade familjen till Kenosha. Här deltog Elnor i lokala skolor och tog examen från Kenosha High School.

Den 20 juli 1940 gift Elnor Jesse Bellaver, som hon hade känt sedan barndomen. De två stannade i Kenosha där de hade en dotter, Gale.

‘Arbetsbi’

Efter några år gick Elnor på jobbet hos Dr. Cohen, en lokal tandläkare, och sedan till två läkare för vilka hon hjälpte ta X-strålar och ge allergiska skott.

‘Hon var en arbetare,’ sa Gale.

Hon hade precis börjat träna för att bli en röntgentekniker när hon lärde sig att hon var gravid med sitt andra barn, Beth.

‘Hon älskade att arbeta men hon var Gå Ner I Vikt Snabbt också en fantastisk hemmakare,’ sa Gale. Elnors inhemska talanger inkluderade att baka pajer och bröd och sätta på vackra semesterns middagar.

Efter ytterligare några år hemma gick Elnor till jobbet igen, den här gången på ett företag i Chicago som utformade mäns hårstycken från människohår.

‘Hon började göra dem i källaren i vårt hem, en bit hår i taget,’ sa Gale.

Elnor såg också Gå Ner I Vikt Snabbt att hennes eget utseende var estetiskt tilltalande, sa Gale. ‘Hon var känd för att ha på sig en vit blus och en scarf det var hennes varumärke.’

En livslång parishioner i Bethany Lutheran Church, hon var medlem i altargallen, en veckokvinnas klubbsamling och Sunshine Club, som skickade gratulationskort till medlemmarna av socken.