louise vuitton tasche Lokal New England kedja för att stänga alla butiker

louis vuitton shop online Lokal Gå Ner I Vikt Snabbt New England kedja Viktminskning Tabletter för att stänga alla butiker

Den familjeägda verksamheten säljer ett brett utbud av produkter, inklusive leksaker, hushållsartiklar, hårdvara, elektronik och däck, men hänvisade till ökad konkurrens som en av anledningarna till sitt beslut att stänga.

‘Beslutet att upphöra med verksamheten tillsammans med de nuvarande ägarnas pensionärer påverkades starkt av det förändrade ansiktet på detaljhandeln idag och dominanserna hos online-återförsäljare som Amazon och andra, vilket hotar möjligheten för Benny att förbli ekonomiskt lönsamma i framtiden, ‘skrev en talesman för företaget.

Bromberg-familjen sa att bolaget avser att upphöra med verksamheten i slutet av året. Familjen kommer också att behöva bestämma hur man ska hantera sina fastighetsinnehav.

‘Vi är mycket stolta över vad våra butiker har menat för våra anställda och många lojala kunder så länge. Men det är helt enkelt dags,’ sa Arnold Gå Ner ett Kilo I Veckan Bromberg.

‘När vi slår ner den här verksamheten vill vi göra vårt bästa för att se till att vårt varumärke på lokal butikshistoria blir så positiv och varaktig som möjligt’, sa Bromberg.