louis vuitton taschen gebraucht Lokala artister gör sin del för hemlösa denna semester

ebay kleinanzeigen louis vuitton taschen Lokala Gå Ner I Vikt Snabbt artister gör sin del för hemlösa denna semester

Penticton är hem för många, inklusive de som inte har hemvist att bo i. Dave, Viv och Heather Lieskovsky startade en fundraiser för Frälsningsarmén, baserat på Pentictons postnummer V2A. En postnummer är något som alla har. Om du inte har en, har du förmodligen inte ett hem. Som sådan skapades en samling små V2A ‘hem’ av denna familj ur återvunnet material. Alla vinster från försäljningen av dessa ‘hem’ kommer att ges till vår lokala räddningsarmé för att Viktminskning Tabletter hjälpa dem att fortsätta sina ansträngningar och ge dem hemlösa lättnad och komfort.

De lilla ‘hemmen’ kan användas som en semesterdekoration och en påminnelse om att Penticton bryr sig om de mindre lyckliga i vårt samhälle.

CommentedHigh end hotell föreslagits för Naramata Bench (3) Dopningsavgift kan skada Rysslands chans vid återinförande (1) Corps: Byrån arbetade för att informera om Harvey flood risk (1) Felaktiga kompostplaner kostar $ 400K (1) En titt på någon reaktion till domen i Tina Fontaine-fallet i Winnipeg (1) Sexmissbruksmål mot Jehovas Gå Ner ett Kilo I Veckan vittnenskyrka bosatte sig (1) De 10 bästa konserterna som någonsin spelats på SOEC (och de fem värsta) 1) Att säga farväl efter 30 år i domarens stol (1) Lokala kvinnliga pennor äkta historia om gudomligt ingripande (1)