iphone case louis vuitton Lokala Briefs

louis vuitton odeon pm Lokala Briefs

Kostnaden för paketet är $ 60 för vuxna och $ 50 för barn. Ett rabatterat pris är tillgängligt för kamaaina eller kupuna som redan håller en biljettbok från Expeditions.

MEO Business Class för att börja 9 jan

Maui Ekonomisk Möjlighet Affärsutvecklingsprogrammet Core Four Business Planning är en 36 timmars kurs om hur Gå Ner I Vikt Snabbt Piller man skriver en affärsplan och ger information om hur man startar, driver och växer ett företag. Jan. 3 januari, börjar den 9 januari. Det kommer att ske två dagar i veckan till och med 15 februari. Alla sessioner kommer att hållas på MEO Family Centre vid Cameron Center, 99 Mahalani St. i Wailuku. vardagar på MEO Family Center.

För mer information, ring MEO på 249 Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 2990. Lördag.

Jam Club från King Kekaulike High School kommer före Chop Suey prestanda.

Donationer accepteras vid dörren.

För mer information, ring 250 9555.

Boy Scouts donerar leksaker till behövande barn

Vid en äktenskapsdom och julparty som hölls vid Wailuku Hongwanji Mission Social Hall den 12 december, gav Pojke Scouts of Troop 40 dussintals nya leksaker till Children of Justice Center för distribution till behövande barn till jul.

Scoutmaster Dave Merchant sa att spejderna donerade leksaker istället för att delta i en presentutbyte med varandra.

av oss på barnets rättvisa center vill personligen erkänna troop 40-donation av gåvor till vår keiki under deras hemmaplan för äktenskapsrätter, säger vd för barns rättvisa center verkställande direktör Paul Tonnessen.

gick utöver att se till att en del av vårt uppdrag att läka barn av missbruk och försummelse under semestern var framgångsrik. Vi vill bara att du ska veta att det är Gå Ner I Vikt Snabbt människor som du som gör Vännerna så framgångsrika för att uppnå vårt uppdrag år efter år. Du har visat oss alla den verkliga betydelsen av att ge och värdet av Scoutens ära till vårt samhälle.

För mer information om Troop 40, ring 280 1299.

4 H Club sprider semester jubel

Maui Wailani Diamonds 4 H Club från Central Maui och Kihei gladde upp patienterna på Hale Makua i Wailuku den 13 december genom att ge ut godisrottor, sjunga julgransar, ta bilder och presentera patienter med julgran eller bordsljusarrangemang.