gebrauchte louis vuitton tasche Lokala brottsbekämpande organ redo för National Night Out

louis vuitton tumblr Lokala brottsbekämpande organ redo för National Night Out

Aundrea Holiday har varit polisansvarig för de flesta av hennes 24 år, men förra året har hon varit en del av en grupp på polisavdelningen som har ändrat sitt perspektiv på polis.

Det visar i hennes entusiasm för avdelningens gratis National Night Out-program den 1 augusti på gemenskapens byggnad vid 401 N. Boundary St.

‘Jag är väldigt exalterad över det’, sa Holiday, en del av polisavdelningens enhet för gemenskapstjänster. ‘Jag kan inte vänta på att människor ser vad vi har. Vi har redan ett bra förhållande med vårt samhälle, men du kan alltid göra saker bättre. ‘

Från fredag ​​eftermiddag har James City County 26 kvarter registrerade för att delta i National Night Out, enligt James City County Police-talesman Stephanie Williams. Förutom tjänstemän som besöker grannskap, kommer James City County att ha frivilliga från polisavdelningen s volontärer i polis och från Target.

För första gången kommer polisavdelningen att ge barn ID-kort och kommer att skriva ut barn under händelsen. Alla polisbyråer som invånarna skulle ha kontakt med kommer att vara vid evenemanget, samt byråer, ett medborgarresponslag, GreaterChamber och Tourism Alliance och en WATA-buss.

Polisen kommer att tillhandahålla gratis varmkorv och hamburgare, samt ansiktsmålning för barn. Lokala företag kommer också att tillhandahålla dörrpriser och gratis godis, sade Holiday.

‘Denna händelse är viktigare än till och med år efter år,’ sade Holiday. ‘Vi måste låta Viktminskning Tabletter samhället veta att vi inte bara är här för de dåliga grejerna. Många människor ser på oss negativt för att de ‘är där bara när de dåliga sakerna händer. Det här låter människor se att vi är här för att ge tillbaka.’

Hon sa att avdelningen hoppas kunna bygga upp National Night Out-evenemanget med sin skolförsörjning och kaffe med en polisprogram.

‘Vi’ är här, ‘Holiday sagt.’ Du har bekymmer, ta med dem till oss. Vi vill inte att någon ska gå bort med en negativ känsla. Kom och prata med oss. Låt oss se vilken gemensam grund vi kan hitta. ‘

James City County

Polisbefolkningen i James City County delas upp i grupper och besöker grannskapet i länet och tar med färgböcker, kritor och behandlar barn och talar också med boende. Några kvarter kommer bara att hänga, medan andra kommer att ge mat och dryck till boende.

Williams sa att det är ett informellt sätt att bygga upp rapport inom länet och är ett tillfälle för positiv växelverkan mellan officerare och invånare.

‘National Night Out är verkligen symboliskt för samhällspolisering, vilket är något vi jobbar väldigt svårt att göra varje dag, inte bara på National Night Out,’ sa Williams. ‘Det är en natt där alla kan komma ihop.’

LaRoue kan nås på telefon 757 345 2342.

National Night OutWhere: Community Building, 401 N. Boundary Street,.

Kostnad: Gratis

Vad: ‘Quickinars’, 10 minuters seminarier om hemskydd, brottsförebyggande, fotgängare / cykelskydd och bedrägeri / bluffskydd, WPD fotograferar och fingeravtryck barn gratis ID-kort, Q med ny polischef Sean Dunn, fria varmkorv, hamburgare, och drycker, dörrpriser och giveaways, information från samhällsbyråer

Parkering: Finns Gå Ner I Vikt På En Vecka Ner ett Kilo I Veckan i Prince George parkeringsgarage och på översta våningen på parkeringsplatsen bredvid gemenskapens byggnad.

James City County

26 kvarter har registrerat sig vid James City County Police Department för att ha officerare och McGruff Crime Dog kommer att besöka under kvällen den 1 augusti. För mer information om vilka kvarter som deltar, ring officer Kelly Connors på 603 6023.

York County

York County Sheriff’s Office gör inget formellt för National Night Out, men om ett grannskap är värd en händelse, sa York County Sheriffens kontorsordförare Shelley Ward att den kan begära att officerare besöker. Ring 890 2641 för mer information.