louis vuitton second hand hamburg Lokala husägare blänker med över

billige louis vuitton taschen Lokala husägare blänker med över

(KRQE) Det finns fortfarande gott om tid att njuta av en populär semestertradition: julljus och ta en långsam körning för att se dem.

KRQE News 13 spårade några av de bäst inredda husen i Albuquerque för att dela med tittarna.

Vissa husägare går utöver att sprida lite julträning, allt från ljus till brev till julen och till och med en julnedräkning. De säger att det är Viktminskning Tabletter en tradition som aldrig blir gammal.

Det tänds hela gatan.

‘Det har blivit större över tiden, lite mer varje år,’ sade husägaren Jimmy Padilla av Roan Avenue Southwest nära Central och 114: e.

Det är förmodligen det enda hemmet i sydvästra Albuquerque, kanske hela staden, där du kan gå igenom rader av godisrottor och upptäcka Saint Nick som rider en elefant istället för en ren.

‘Jag har den lilla nordpolen här och olika små områden för att göra små scener,’ Viktminskning Tabletter sade Padilla.

Hans Westgate hem har blivit ett mål för familjer som vill göra julminnen.

‘Det verkar bara som att de lägger så mycket arbete och mycket arbete i det. Jag vill veta var de lagrar allt,’ sa besökare Jaime Sparkman.

För Padilla är det ett kärleksarbete som fortsatte i mer än ett decennium.

‘Det är riktigt fint, det är riktigt trevligt att få folket att komma över, år efter år. Det är vad som är coolt om det ser folk komma fram och tillbaka,’ sade Padilla.

Under tiden i Ventana Ranch kvarteret i norr hittar du Gå Ner I Vikt Snabbt en mängd teman visar.

Vissa gillar att hålla det enkelt. Andra ägnar sig denna gång till sitt favoritfotbollslag. Många går bara för en klassisk atmosfär och de gör det stort.

‘Kvarteret kom verkligen in i det. Många av dem kom och sa, se vad du började’, säger husägaren Davis Plourde.

Plourde sa att han har förlorat räkningen av antalet ljus och alla förlängningssladdar. Han fokuserar bara på att ge glädje åt alla som går eller kör på.

‘Jag’ är nästan 79 och min motivation är starkare än min hälsa just nu men på grund av detta här. Det får mig att gå. Det ger mig energi, sade Plourde.

Den tid som ställs in för att göra dessa hem ljusa lönar sig.

‘Det gör det verkligen, det hjälper oss att komma i julen och kör runt med din tonåring och pratar det bara för oss,’ sa Sparkman.