louis vuitton vintage Lokala julgran gård erbjuder kompletta semesterberedningar

louis vuitton karriere Lokala julgran gård erbjuder kompletta semesterberedningar

Inbäddat bland skogar som består av elm, ekar och redbuds är en av de bäst bevarade julhemligheterna i sydöstra Oklahoma.

Lush, täta barrträd väntar i rader bara några miles söder om Savanna High School på Red Barn Christmas Tree Farm, som drivs av Steve och Betty Bruckner.

Med valperioden som öppnas på Thanksgiving varje år, sa Betty att hon vanligtvis låter kunderna gå igenom tomterna för att välja sina egna träd, men hon ger råd av ord.

‘Kom bara ihåg, att trädet kommer att se mindre ut på fältet än vad det gör i ditt hus,’ sade Betty. ‘Du vill inte flytta alla möbler ut för att sätta in trädet.’

Hur det började

Steve är en pensionär advokat, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller men fann en passion för växande saker när han växte en sats pumpor på bara 5 år gammal.

‘Jag hade massor av pumpor att sätta i min lilla Red Flyer Wagon och dra genom grannskapet,’ sa Steve.

Bruckners öppnade 1983 trädgårdsgröna julgrangården, men började växa träden ungefär fem år Gå Ner I Vikt Snabbt Piller innan man öppnade butiken.

Steve sa att idén till julgrangården stammar från det roliga han hade som barn under stora familjesemester.

Betty sa att gården säljer 300 350 träd per år till lokala människor, några från Dallas-området, och har till och med sålt träd till människor från så långt som San Antonio, Texas.

Hon sa att en Dallas-områdefamilj har köpt träd från Bruckners i 18 år.

Gården har tre dammar för att leverera vatten genom droppbevattning till trädplottorna.

Paret trimerar och underhåller träden hela sommaren när värmen kan nå trefaldiga siffror.

‘Det är mycket arbete,’ sa Betty. ‘Men då är det jätte kul på julen.’

Typer av träd

Bruckners växer och säljer främst Virginia-tallar efter en nyligen torkad tull på de vita tallarna.

‘Vi brukade ha vita tallar, men de tycker inte om torrt väder alls,’ sade Betty. Department of Agriculture Forest Service.

Skogstjänsten anger inhemsk sortiment av Virginia Pine ‘sträcker sig från södra New Jersey väster till Pennsylvania och södra Ohio, söder till South Carolina, norra Georgia, norra Alabama och norra Mississippi.’

Virginia Pine plantageförsök ‘i Cross Timbers-området i Oklahoma varierat med fukttillgänglighet’ och ‘överlevnadsgraden är oftast mycket höga’, enligt Skogstjänsten.

Men det är inte den enda typen av träd som erbjuds på Red Barn Christmas Tree Farm.

‘Vi beställer i Fraser gran från North Carolina och de kommer att vara här Thanksgiving helgen eller veckan innan’, sade Betty. ‘De är väldigt snygga.’

Bruckners har en byggnad för att skydda Fraser-granar från något otrolig väder.

Fraser Gå Ner ett Kilo I Veckan granar är infödda, vintergröna barrträd som vanligtvis sträcker sig från 50 60 meter långa vid mognad och har nästan slät bark, enligt skogs service.

Skogstjänsten anger att träden fyller ‘vid högre höjder i södra Appalachian bergen i sydvästra Virginia, västra North Carolina och östra Tennessee’ men odlas för julgranar och planteras som prydnadsväxter.

Betty sa att träden inte brukar vara brandfarliga tills de är ‘döda och torra’, men varnade kunderna för att inte placera träd bredvid eldstaden eller under en värmeventil.