louis vuitton bei ebay Lokala leverantörer erbjuder unika varor för semester

handtasche louis vuitton ebay Lokala leverantörer erbjuder unika varor för semester

Det är den tiden på året igen när plånböcker öppnas, kreditkort sipprar och kontanter är rasande. Att spendera pengarna är inte den svåra delen. Vad som är svårt är att hitta den perfekta presenten till alla på din snygga lista.

Under de senaste två åren har vi hjälpt dig att uppnå denna härliga semester med vår årliga presentguide, som belyser lokala crafters som Gå Ner I Vikt Snabbt Piller säljer sina varor på Etsy, en e-handelswebbplats som specialiserat sig på unika, allmänt handgjorda föremål.

I årets lista finns sju crafters vars artiklar sträcker Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sig från handstickade halsdukar och tecozies till chainmaille smycken. Kolla in varje Etsy butik och leverantörswebbplats för att se om den har den perfekta presenten till den speciella någon på din lista för vilken den är särskilt svårt att handla.

Ta emot dagens rubriker i din inkorg med vårt dagliga nyhetsbrev

Beck Seashols säljer söta klistermärken, brevpapper, notekort, emaljpinnar, affischer och utskrifter med en geek chic flare och massor av kattungar. Hennes föremål är bra för barn (kolla in sina skrivbara färgsidor) och för dem som vill uttrycka sin kärlek för alla ‘geek’ till världen.

Beck säljer sina mönster på lokala komiska konventioner, i sin lokala studio efter överenskommelse och genom onlinebutiker som Teepublic, Society6, Spoonflower, Threadless och Redbubble.

Nancy Hullen specialiserar sig på gåvor för skrivande entusiaster och bibliofiler, inklusive fjäderpinnar och historiska skrivartillbehör, kalligrafi konstverk, handbundna lädertidskrifter och boksemessiga smycken. Som konstnär och bokbindare använder Hullen autentiska och svåra Gå Ner I Vikt Snabbt att hitta material, som äkta pergament, 23 karat guldblad, handgrundspigment och getskinnsskinn. Hennes konstnärliga vision är inspirerad av medeltiden och renässansen.