louis vuitton men bag Lokala Martin Luther King iakttagelser

iphone 4 hüllen louis vuitton Lokala Martin Gå Ner I Vikt Snabbt Luther King iakttagelser

Borgmästare John Browne har proklamerat 16 januari som Rev. Dr. Martin Luther King Jr. Day i McAlester, med ett par tidigare lokala observationer för att hedra Dr. King satt för denna fredag ​​och lördag.

I proklamationen uppmanar borgmästare Browne alla medborgare att erkänna 16 januari som MLK Jr. Day genom att flyga den amerikanska flaggan, ringa Viktminskning Tabletter klockor på klockan vid middagstid och genom att sätta på fordonets strålkastare vid körning.

Under tiden kommer Pittsburg County Holiday Commission att ha sin årliga Rev. Dr. Martin Luther King Jr fredagen den 13 januari i Mount Triumph Baptist Church, 408 E. Wyandotte Ave. i McAlester. Pastorn är Rev. Anthony D. Washington. Mor Stephanie Swinnea i All Saints Episcopal Church är talare för denna tjänst.

MLK Unity Gå Ner I Vikt Snabbt Choir under ledning av Loise Washington kommer att utföra under fredagstjänsten. Swinneahas har varit anställd som präst och huvudpräst vid All Saints Episcopal Church i McAlester sedan maj 2007.

Hon är tränare för ‘Bridges Out of Poverty’, är en licensierad och badged andlig katastrofresponder av Oklahoma Church of Churches, är regelbunden med McAlester Community Choir, och är en badged volontär med Oklahoma Department of Corrections. på lördag den 14 januari på McAlester High School Cafeteria på 1 Buffalo Drive på högskolan campus. Programmet innehåller en måltid, presenterad talare Pastor Leroy M. Cole och musik från MLK Unity Choir och MLK Junior Unity Choir.

Pastor Cole har fungerat som pastor i Rhodes Creek Baptist Church ligger i Terry, Mississippi och Belmont Baptist Church ligger i Raymond, Mississippi. Sedan 2008 har han varit tjäna tjänare som senior pastor i den historiska Mount Zion Baptist Church of Tulsa.

Lokalt fungerade Dr. Cole som president för Första Baptistdistriktskongressen för kristen utbildning från 2009 till 2013 och är för närvarande moderatorn för Första Förbunds Baptistdistriktsförbundet. Han är medlem i den femstjärniga Revival Ministerial Alliance of Tulsa. På nationell nivå dr.

I hans proklamation noterade Browne att kung var en obeveklig förespråkare för fred och jämlikhet genom icke våldsamma medel.

King ‘s’ I Have a Dream ‘-tal, levererat på Lincoln Memorials steg under 1963-mars i Washington för jobb och frihet, har blivit en del av landets tyg. King, som mördades 1968 i Memphis, Tennessee, tilldelades Nobels fredspris för sina ansträngningar att skapa fred i världen. Hans 16 januari födelsedag, som är en statlig och federal semester samt MLK Day i McAlester, är erkänd med årets tema för ‘Keep Hope Alive; Stå upp för rättvisa. ‘

ArtiklarPolice: Söndags eftermiddagsolycka resulterar i en dödsfall, två skadadeFormer bergsklättrare vinner på ‘Priset är rätt’ Hacked misstänkt laddad med feloniesSchools över Pittsburg County anser securityMPS styrelse stöder statewide lärare walkoutSecond rättegång inlämnad mot företag i rig explosionFormer McAlester, EOSC tränare Glen Stone rememberedConflict av intresse och tidsbegränsning frågorKondit: När lagstiftare vann inte agera, lärare kommer att välja att besluta på söndag, semestervätska vid drycken