louis vuitton shoes men Lokala matbanker foster gemenskap

louis vuitton fälschungen erkennen Lokala matbanker foster Gå Ner I Vikt Snabbt gemenskap

Extravaganta måltider som spenderas i familjesällskapet är en höjdpunkt för semesterperioden för många i samhället. Men för andra gör det inte lätt för bordet på bordet.

‘Det finns många behov i denna gemenskap’, säger Stephanie Slocum. ‘Jag tror att det är brist på kunskap om dessa behov.’

Slocum har startat ett community kitchen program genom Greater Williamsburg Outreach Mission, en koalition av 22 tro grupper. Programmet är värd för en lunch på Slocums kyrka, Williamsburg United Methodist, varje fredag. Alla som är hungriga är välkomna, inga frågor ställda.

‘Jag har alltid haft en passion för att hjälpa de som är osäkra,’ sa hon. ‘Du kan inte föreställa dig vad du får ut av det. De är alltid så uppskattade.’

Enligt en studie som bedrivs av ideell organisation Feeding America står 16,4 procent av Williamsburgs befolkning inför livsmedelssäkerhet brist på konsekvent tillgång till mat som är nödvändig Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för en hälsosam livsstil. Det antalet överstiger 13,4 procent nationellt genomsnitt. Bland stadens barn, Antalet stiger till 17,5 procent, högre än någon annan ort som tjänar på Virginia Peninsula Foodbank.

Slocums samhällskök mottar fördärvliga matdonationer från Sentara Williamsburg-baserade. Ta bort Need Center och nonperishable från FISH, en frivilligorganisation utan ideella organisationer som hjälper till att få mat, kläder och hushållsartiklar i händerna på människor som behöver dem.

Köket har serverat hundratals måltider sedan det lanserades i mars. Den livligaste dagen hittills såg 43 personer ut; november genomsnittet sitter vid 35 gäster serveras. Mer än 100 volontärer har anmält sig till hjälp sedan starten.

För Thanksgiving kommer köket att förbereda och distribuera 375 måltider i hela samhället. På fredagen tog frivilliga in brickor av gröna bönor, sallader och andra sidor för att komplettera huvudkalkonrätten. Men en varm måltid är bara en del av upplevelsen.

‘Det är så mycket mer,’ sade Slocum. ‘Detta är en plats för konversation och socialisering. Vi gillar verkligen att se dem. ‘

Gäster gör vänner och sitter med dem under senare besök, skrattar och delar berättelser i gott företag. Volontärerna går också med i kamratskapet.

Slocum sade att möjligheter att hjälpa är inte alltid uppenbara, men de är värda att söka.

‘Det Viktminskning Tabletter finns många olika möjligheter inom detta samhälle,’ sa hon.

En rad möjligheterKarin Wrot förlorade sitt jobb tidigare i år och vid vissa tillfällen sedan har det varit svårt att hitta sin nästa måltid. Men hon hittade hopp genom hennes församling, Life Church, som nyligen samarbetade med United Way of Greater Williamsburg för att hjälpa till att distribuera mat till dem som behövde det.

‘Jag tycker det är underbart’, sa Wrot. ‘De vänder aldrig någon bort.’

Wrot tog en stol ut till United Way matställe vid kyrkan torsdag eftermiddag. Hon satt tillsammans med en grupp andra i liknande situationer och med unika egna historier, njöt av konversationen medan volontärer beredde att ge ut mat.

‘Människor blir desperata’, sa hon och gav ett exempel på att någon stjäl från en 7 elva ur desperation. Sådana matdrifter erbjuder hopp där det annars inte skulle finnas någon. ‘Det ger folk gemenskap.’

United Way of Greater Williamsburg samarbetar med andra organ, såsom Erase Need Center, för att täcka kostnader och tillfoga volontärer för matbankerna, som hålls den tredje torsdagen varje månad. För november samarbetade organisationen med Busch Gardens och Water Country USA. Virginia Peninsula Foodbank ger maten.

Charvalla West, organisationens community resource center manager, sade att livsmedelsbanken tjänar nästan 100 hushåll en månad.

‘Jag kände igen hur mycket nåd jag haft i mitt liv, och det är mitt uppdrag i livet att hjälpa andra att uppleva samma typ av nåd,’ sade West.

En samhällsproblemNewembers United Way matdrift fokuserade på Thanksgiving, med organisationen som gav ut kalkoner till personer som anmält sig i förväg. Familjer fick full erfarenhet, eftersom de kunde laga kalkonerna själva.

Organisationen drar också volontärer från FISH. Nästa år blir FISH den lokala United Way s ledande agentur för distribution.

‘När människor kommer in under den här tiden, gör vi en speciell insats för att vi känner oss som’ en speciell säsong ‘, säger FISHs president Gene Bruss.’ Semester är en speciell tid för vänner och du vill se till att alla kan ha en full mage och njut av semestern som resten av oss kan. ‘

I 2016 serverade FISH mer än 150 000 måltider till 10 000 mottagare i hela Williamsburg-området. Mer än 200 volontärer bidrar till och hjälper till med extra ansträngningar, till exempel gemenskapens kök på Williamsburg United Methodist.

Organisationen söker ständigt nya volontärer. Det accepterar nonperishable mat donationer och monetära bidrag.

‘Du’ påverkar också lokalsamhället, vilket jag tycker också är viktigt för många människor, säger Bruss.

På College of William och Marys campus arbetar en studentorganisation också för att hjälpa det större Williamsburg-samhället.

Varje tisdag och fredag ​​under hela skolåret leder studentmedlemmarna i Campus Kitchen-programmet till Williamsburg Presbyterian Church för att laga mat som doneras av Williamsburg Farmers Market och Trader Joe’s för att sprida sig i alla fattiga stadsdelar runt området, som Grove i James City County. Organisationens Turkeypalooza-initiativ ger färska kalkoner och hundratals konserverade sidor till dessa områden.

Thomeka Watkins, en junior studieekonomi vid högskolan och samordnaren för Campus Kitchen, sa att många av tjänstebranschen och turismbaserade jobb i området inte betalar tillräckligt bra för att leva och andra möjligheter är svåra att hitta.

Karen Joyner, VD för Virginia Peninsula Foodbank, echoed det känslan. Hon tillade att många är ovilliga att söka hjälp, även i tider av desperation.