Låt oss prata Science Outreach

Låt oss prata Science Outreach

2017 2018 Koordinerande Team skulle vilja dela med dig av några uppdateringar som kommer att läggas till anpassade s som för närvarande erbjuds.

Vi har för närvarande samarbetat med Universite de St. Boniface för att främja franska talanglokaler! Vi accepterar för närvarande upp till 5 förfrågningar per månad och varje förfrågan kan bestå av högst 2 timmars värde i klassrumsverkstäder. Les bnvoles discutent o les microbes sont trouver et comment sils utiles ou Viktminskning Tabletter dangereux aux humains.

Benzon

Les tudiants Gå Ner I Vikt Snabbt dcouvrent comment notre systme squelettique firnit la protection et permet le support et le mouvement par les dfis, les dmonstrations et les jeux de rle. Studenten kommer att testa bränslecellbilar, vinddrivna bilar och utforska de olika typerna av bränslen som används i

transport. Diskussioner kommer att uppmuntra kritiskt tänkande kring detta ämne i samband med

hållbarhet i vardagen.

10 12

Körning mot framtiden

Eleverna kommer att lära sig om det aktuella ämnet självkörande bilar och Gå Ner I Vikt På En Vecka använda den som en plattform för att lära sig de stora tankarna bakom beräkningstänkande hur man bryter ner ett problem i steg och hur man skapar en process som kan följas för att nå ett mål. När de ‘programmerar’ en bil genom olika nivåer med parkering, slingor och kurvor, tar den rollen som programmeraren och datorn som kör programmet Inga datorer behövs!