Lördagskörning Busters

Lördagskörning Busters

Sioux Falls Curling är värd ett Try Curling-event för alla som är intresserade av att lära sig grunderna i sporten. på SCHEELS IcePlex vid Sanford Sports Complex. Kostnaden är $ 15. Du blir ombedd att bära i rena tennisskor för att bära på isen.

Sioux Falls återförsäljare slashing priser för att sälja sina kvarvarande vintervaror. Viktminskning Tabletter Winter Crazy Days pågår i centrala Sioux Falls, Empire Mall och vid Bridges på 57th Street,

Du är inbjuden att slå vinterblackarna under Sea Sky lördag på Butterfly House och Gå Ner I Vikt Snabbt Aquarium ligger på Sertoma Park i Sioux Falls. Kostnaden är ett Butterfly House-inträde, eller gratis med ditt medlemskap.

Mer än 1 800 idrottare från fem stater tävlar i Valentines klassiska Cheer Dance Championship, som är värd av Dakota Spirit. Tävlingen går idag och söndag på Sanford Pentagon i Sioux Falls. Biljetter är $ 12 för vuxna, gratis för barn fem och under.

Du är inbjuden Gå Ner I Vikt På En Vecka till en Ugly Sweater Party på City of Sioux Falls utomhus skate rinks. Ha en fula semester sweater och få en gratis skridsko uthyrning för dagen. Alla åldrar är välkomna.