Lös yardavloppsproblem

Lös yardavloppsproblem

Inledning: Lös yard avloppsproblem Drain Tile InstallThe intro-bilden är av det färdiga projektet efter en storm som dumpade åtminstone 3 ‘om några timmar. Vanligtvis ser du en liten damm som kör avståndet till grävden med vatten 2 3’ djupt och som ett par meter bred. Det fanns översvämningar på gatorna och låglänge i hela staden, men som du kan se är bakgården nästan tom. Här är resten av berättelsen:

Efter en sommarstorm skulle mina systrar bakgård hålla stående vatten i 2 3 dagar, vilket innebär att hennes barn och barnen i hennes daghem skulle fastna inuti tills gräsmattan var torr nog för att inte bli en slarvig Viktminskning Tabletter röra. Tyvärr, inga bilder på detta, men det var en promenad bakom (eller dra, snarare) gasdriven enhet Gå Ner ett Kilo I Veckan med ett stort skivblad. Jag gjorde två passager av 70 ‘vardera i motsatta riktningar om en fot från varandra. Detta låter maskinen kasta överskott av smuts från grävområdet för senare användning.

Jag skulle då använda en grävskovel (platt och smal) för att gräva under sodan och avlägsna den i 3 Viktminskning Tabletter 4 ‘sektioner för att ersätta senare ovanpå det kaklade området. Detta nivellerade bottenen på vilken jag skulle placera dräneringsröret och skulle tillåta bättre vattenförskjutning. Detta har små spalter runt det för att vatten ska kunna tömma längden på grävningen. Nu spelar vi väntningsspelet. Heck, det kan inte vara värre än det var. Jag ska posta resultaten när vi får en bra teststorm.