Macy planerar att anställa 7000 extra säsongsarbetare

Macy planerar att anställa 7000 extra säsongsarbetare

Macy s planerar att anställa 7000 extra säsongsarbetareAnne D ‘Innocenzio, Associated PressThis tisdagen den 2 maj 2017 visar foto Macys företagsskylt på sitt flaggskeppsbutik på Manhattan i New York. Macy s anställer ytterligare 7 000 säsongsmedlemmar denna semester säsong, säger trafik i sina varuhus rikstäckande har varit hög. (AP Photo / Bebeto Matthews) NEW YORK Macy s s anställer ytterligare 7000 säsongsförbunden denna säsong och säger att trafiken i sina varuhus rikstäckande har varit hög.

Företaget sa fredag ​​att hyrorna kommer att arbeta på försäljningsgolven i sina butiker såväl som att uppfylla på nätet och hämta i affärsorder och göra andra operativa jobb. De flesta jobb är deltid. De är förutom de 80 000 tillfälliga semesterarbetarna Macy, sade att det förväntas hyra tidigt på hösten.

Nyheten är uppmuntrande och överensstämmer med de övergripande detaljhandelrapporter som har indikerat en stark början på säsongen, med att kunder köper mer än förra året.

Macy s behöver en bra semesterstid efter att ha lidit 11 raka kvartal av försäljningen avtar för en nyckelåtgärd. Macy är, som många av sina varuhuspartners, drabbats hårt av shoppare ‘skift från kläder och mer till erfarenheter. har hjälpt till att minska kundtrafiken i butikerna.

Macy har sjuka jobb och stängda butiker och har tagit del av många strategier för att skilja sig från varandra. Det innebär att erbjuda mer exklusiva mode, expandera ett off-price-varumärke och lägga till fler prylar till sina butiker. I oktober lanserade det ett lojalitetsprogram som det hoppas kommer att ta med fler shoppare genom sina dörrar.

‘Macy’ s har haft en bra början på denna högsäsong med hög kundvolym över hela vår verksamhet ‘, säger John Harper, Macy s stormagasin, i ett uttalande. ‘Vi är glada att utvidga vår säsongsarbetare ytterligare.’

Macy s vd Jeff Gennette berättade Associated Press på svart fredag ​​morgon som kunden räknat var högre och verksamheten var bättre i norr och nordöstra även med färre erbjudanden från ett år sedan. Förra året hade Macy s mycket osålda varor från tredje kvartalet som behövde likvideras.

Och kallt väder hjälpte bränsleförsäljningen av saker som rock och stövlar. Han förutspådde att Macy s skulle sälja mer än en Gå Ner I Vikt Snabbt miljon kalla vädervaror på Thanksgiving och Black Friday combined.

Macy s har emellertid lider av en glitch som behandlar några present- och kreditkort senare på Black Friday, en av de mest trafikerade dagarna Går Man Ner I Vikt på året. Det löste problemen i slutet av dagen, men shoppare tog till sociala medier att klaga på långa rader eller svårigheter att betala online.

Tidigare på hösten meddelade Macy att det skulle hyra fler temps för distributionscentra och lager, men att den totala semesterhyran skulle minska nästan 4 procent från förra året.

Macy ‘s Inc. driver mer än 700 butiker under sitt namnnamn och Bloomingdale s samt mer än 100 specialaffärer.

Aktier i bolaget, som har företagskontor i New York och Cincinnati, var upp 48 cent till 24,28 dollar i morgonhandel.

Brownstein: Kan vi skämma bort artisterna men älska sitt arbete? Montreal-komiker Joey Elias talar för många när han frågar: Ska gå förbi arbetet nu.

Yttrande: Om Quebec-läkare är mindre produktiva, här är det därför att läsa läkare, själva offer för hälso- och sjukvårdssystemets ineffektivitet.

Yttrande: Betydelsen av Quebec-motorvägsskyltar bör vara tydlig för allaAn år efter församlingens begäran om nationell församling har provinsregeringen fortfarande inte svarat.

Allison Hanes: Domtar ledde oss ner i trädgårdsvägenPublic har rätt att vara skeptisk efter försäljningen av Jardin Domtar en gång ett positivt tecken.

Att hantera statsskulden prioriteras i Quebecs 27 mars budgetplanen är att minska statsskulden med 10 miljarder dollar år 2022 2023, vilket sparar cirka.

Vi behöver vara mer tillgängliga för ursprungsbefolkningen, ombudsmannens kontor berättar förfrågan ‘Vi måste upprätta ett förhållande byggt på förtroende, respekt och förståelse’.

Ariel Jeffrey Kouakou: Kraftig snö hämtar söka Går Man Ner I Vikt efter saknad 10 år gammalPolice försöker återspå den saknade pojkens väg från hans väns hus till.

Stu Cowan: Canadiens brådskande behov av en ‘Shanaplan’, inte en ‘återställd’ kampande Habs behöver en vision som den ena Maple Leafs presidenten Brendan Shanahan.

{displayName}

Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och kampanjer från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket mer relevanta för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil.